menu


Újság információk

Kedves Látogató!

A Dél-Pest Megyei Szuperinfó ingyenes információs hetilap 2010. augusztusában ünnepelte 20. születésnapját. Az elmúlt két évtized folyamatosan a változásról, az olvasók és a hirdető partnerek változó igényeinek kielégítéséről szólt. Ezt szeretnénk vinni tovább. Hisszük, hogy egy vállalkozás hosszú távon úgy lehet sikeres, hogy figyel környezetére, figyeli a szolgáltatásával, termékével kapcsolatos elvárásokat, nem hátrál vissza a kihívásoktól.

Annak idején egy 11.000 példányszámban Cegléd városában megjelenő, egylapos, fekete-fehér kiadvánnyal indultunk a Szuperinfó országos hálózat tagjaként. Ma szintén ennek a sokat bizonyított és sikeres hálózatnak részeként, 36.400 példányszámban, a Dél-Pest megyei régióban jelenünk meg, hetente 16-20 oldalon. A nyomtatott kiadványunk tartalmát az elmúlt néhány évben kibővítettük, a klasszikus hirdetési újság helyett, ingyenesen terjesztett információs lap kívánunk lenni. A heti rendszerességgel megjelenő tematikus rovatainkkal, és információs oldalainkkal mind az újdonságokat, az üzleti -, vásárlási -, kulturális -, sport -, szórakozási – és egészségmegőrzési lehetőségeket igyekszünk továbbítani olvasóinknak. (Minderről a „Megjelenési rend, tematika” és az „Információs oldalaink” menüpontok alatt részletesen tájékozódhat.)

Honlapunkkal az online tájékozódást és hirdetésfeladást igyekszünk kiszolgálni, hirdető partnereink nyomtatott formátumunkban megjelenő reklámjait még hatékonyabbá tenni. Újságunkban megjelenő hirdetések egy évig visszakereshetőek, és megtekinthetőek oldalunkon. Cégkeresőnkkel partnereink még könnyebben megtalálhatóak. Lakossági hirdetések feladására van mód online rendszerünkkel.

Látogatóink a nyitóoldalon találkozhatnak a Dél-Pest Megyei Szuperinfóból már jól ismert információs rovatunkkal: kultúra, szórakozási lehetőségek, programok, sporteredmények, közérdekű információk… Ez csak néhány szolgáltatás, folyamatosan bővülünk! Ígérjük, figyelünk Önökre! Önökre kedves internetes oldalunkat Látogatók, Olvasók, Hirdető partnerek, újságunkkal kapcsolatba kerülők! Figyelünk, és igényeiket figyelembe véve szolgáltatunk! Figyeljenek Önök is bennünket!

Szuperinfó – otthon az egész országban!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dpmsz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349