menu


Rólunk

Szerkesztőségünk több, mint 26 éve juttatja el hétről-hétre a környékünkön élők postaládájába a Szuperinfó ingyenes információs lapot. Azt a lapot, amely a legmagasabb példányszámú, legnagyobb olvasói táborral rendelkező országos Szuperinfó laphálózat 1990 óta működő tagja.

2017-ban a Dél-Pest Megyei Szuperinfóval – saját terjesztői hálózatunkon keresztül eljuttatva – 37.000 példányszámban találkozhatnak minden héten hétfőn az olvasóink. A klasszikus hirdetési felületek mellett, különböző rovatainkban igyekszünk lakóhelyünk gazdasági-, társadalmi-, közérdekű-, kultúrális- és egyéb érdekes és hasznos információival is szolgálni.

Cégünk gondozásában jelenik meg hetente 38.000 példányszámmal a Kecskeméti Szuperinfó is. A Szuperinfó Országos Laphálózat tagjaiként, az ország valamennyi (60) Szuperinfó szerkesztőségével kapcsolatban állunk. Hirdetőinknek a helyi megjelenésektől akár az országos lefedettségig tudunk lehetőséget biztosítani.

A heti Szuperinfó újságunk mellett, folyamatosan bővítjük az időszakosan megjelenő magazinjaink számát, kínálva ezzel új, exklúzív, célirányosan elhelyezett, de mégis ingyenesen terjesztett hirdetési és szöveges felületeket partnereinknek.

Hisszük, hogy az alakuló piaci igényekhez alkalmazkodó folyamatos fejlődéssel és megújulással hosszútávon hozzájárulunk hirdető partnereink üzleti sikeréhez!