menu


Rólunk

Szerkesztőségünk több, mint 30 éve juttatja el hétről-hétre a környékünkön élők postaládájába a Szuperinfó ingyenes információs lapot. Azt a lapot, amely a legmagasabb példányszámú, legnagyobb olvasói táborral rendelkező országos Szuperinfó laphálózat 1990 óta működő tagja.

2022-ben a Dél-Pest Megyei Szuperinfóval – saját terjesztői hálózatunkon keresztül eljuttatva – 37.600 példányszámban találkozhatnak minden héten hétfőn az olvasóink. A klasszikus hirdetési felületek mellett, különböző rovatainkban igyekszünk lakóhelyünk gazdasági-, társadalmi-, közérdekű-, kulturális- és egyéb érdekes és hasznos információival is szolgálni.

Cégünk gondozásában jelenik meg hetente 37.800 példányszámmal a Kecskeméti Szuperinfó is. A Szuperinfó Országos Laphálózat tagjaiként, az ország valamennyi (60) Szuperinfó szerkesztőségével kapcsolatban állunk. Hirdetőinknek a helyi megjelenésektől akár az országos lefedettségig tudunk lehetőséget biztosítani.

Hisszük, hogy az alakuló piaci igényekhez alkalmazkodó folyamatos fejlődéssel és megújulással hosszútávon hozzájárulunk hirdető partnereink üzleti sikeréhez!