Deprecated: Calling get_class() without arguments is deprecated in /home/dpmsz/public_html/wp-includes/class-wp-http.php on line 329
Szuperinfó Dél-Pest Megye
menu

  • 2024.03.18.

ASZTALITENISZ EREDMÉNYEK

Március második hétvégéjén az alábbi eredmények születtek a Szuperinfó CVSE Asztalitenisz Szakosztály versenyzőinél:

Pest Megye I/A – március 8.
Szuperinfó-CVSE IV – Váci Reménység II. 6:12
Győztek: Fodor Árpád 2, Hoffer Gábor 1, Pintér Nándor 1 és a Hoffer-Pintér illetve a Hoffer-Petrik párosok.
A második és a harmadik helyezett találkozott a ceglédi rangadón. A kezdeti hazai sikerek után a vendégek felzárkóztakn és több szoros mérkőzést megnyerve végül simán nyertek. Sajnos ismét fel kellett forgatni a csapatot így most sem a legjobb felállásban tudott 4. együttesünk asztalhoz állni.

NB II. – március 8.
Szuperinfó-CVSE II. – Szeged AC II. 4:14
Győztek: Unghváry András 2, Bakó Oszkár 1, Zsigmond Ramón 1
A Szeged AC második csapata nagy harcban van a feljutást érő első helyért a Kiskunmajsával az NB II-ben. Erős csapatuk van amely ellen a 6. helyen lévő fiatal együttesünk tisztességesen helyt állt, kisebb szerencsével szorosabbá tehették volna az eredményt. Unghváry András két győzelme kellemetlen borítással játszó ellenféllel szemben szép teljesítmény.

NB III. – március 9.
Dunaharaszti MTK I. – Szuperinfó-CVSE III. 4:14
Győztek: Szalkai Attila 4, Zsigmond Simon 3, Gergye Zoltán 3, Telek Kristóf 2 és a Szalkai-Gergye valamint a Telek-Zsigmond párosok.
A kora délutáni mérkőzés kérdése csak a győzelem mértéke volt a tabella alsó részén szereplő DMTK ellen, Szalkai Attila magabiztos játékkal őrizte meg veretlenségét. Az NB III-as csapat továbbra is vezeti csoportját.

Szuperinfó CVSE Asztalitenisz Szakosztály

Kapcsolódó képek


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dpmsz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349