menu

  • 2024.02.26.

ASZTALITENISZ EREDMÉNYEK

A Szuperinfó CVSE Asztalitenisz Szakosztály beszámolója:

2024. évi U19 Budapest Bajnokság Országos Ranglista Verseny 02.18.

Eredmények:

Páros: Legjobb 8 közé került Tótin Kristóf – Pricz László (PEAC Pécs)

Egyéni: Főtáblára (32) került Tótin Kristóf, Telek Kristóf

Három indulóval vágott neki a Szuperinfó CVSE az U19-es versenynek. A páros versenyszámban alkalmi duóként szerepelt a Tótin-Pricz alakulat. Az egy támadó és egy inkább védekező stílusú játékosnál mindig nehezebb az összeszokás, főleg első alkalommal. Ettől függetlenül nagyon szép a 8 közé jutás tőlük.

Az egyéniben több mint 60 indulóval kezdődtek a selejtező mérkőzések, mely során 3-4 fős csoportok győztesei (16) jutottak fel a 32-es főtáblára. Telek Kristóf ifjabb Klampár Tibort győzte le, majd egy szoros vereség következett, de körbeveréssel sikeresen továbbjutott. Tótin Kristóf simán nyerte selejtező csoportját. Sajnos mindkét Kristóf vereséget szenvedett a főtáblán. Zsigmond Simon két győzelemmel és egy 3:2-es (Lindner Zétény serdülő válogatott elleni) vereséggel 2. lett, ő is közel állt a feljutáshoz.

 

Csokai István Emlékverseny Országos Veterán Ranglista Verseny, Karcag 02.18.

70-74 korcsoportú páros: 2. hely Péter Aladár – Sági László (Jászkun Volán SC Szolnok)

65-69. korcsoportú páros: 1. hely Cs. Nagy Gyula (Csemői Palotás SE) – Molnár Zoltán (Tiszaújváros)

65-69. korcsoportú egyéni: 3. hely Cs. Nagy Gyula (Csemői Palotás SE)

A népes mezőnyt felvonultató veterán(205!) versenyen szép ceglédi és csemői sikerek születtek. Péter Aladár párosban egészen a döntőig
menetelt, egyéniben sajnos sérülés miatt vissza kellett lépnie. Cs. Nagy Gyula, aki Cegléden él a Csemői Palotás NB III-as csapatának tagja két érmet is szerzett. Ebből aranyat párosban, míg egyéniben nagyszerű bronzot sikerült nagyszerű játékkal megcsípnie a 16 fős mezőnyből, a későbbi győztestől szenvedve vereséget.

 

Szuperinfó CVSE Asztalitenisz Szakosztály

Kapcsolódó képek


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dpmsz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349