menu

  • 2023.09.27.

Dumaszínház Nagykőrösön

Októberben is vár a Dumaszínház Nagykőrösön!

Vendég: Badár Sándor

2023. október 19-én, 19:00 órakor kezdődik Badár Sándor önálló estje „Miért pont Ázsia?” címmel Nagykőrösön, az Arany János Kulturális Központ dísztermében!

Az igazán sikeres „Miért pont” sorozat következő állomása Ázsia, melyet az előadó, Badár Sándor igen tüzetesen átvizsgált ahhoz, hogy szinte teljesen tökéletes leírást adhasson róla. Lévén, hogy Ő maga is keleti… Hiszen Szentes Budapesthez képest keleten van!

A műsorban Ázsia szinte összes országa szerepel, ugyanolyan színes forgatagként, mint amilyen színes Ázsia maga. Szakértő szemmel harapunk bele a gasztronómiába, a műsorban mindenki részese lesz egy Karate filmnek, megmászunk ismert hegyeket és közben bejutunk a legeldugottabb zugokba, amire halandó soha nem venné a bátorságot. Azonban Sándorral nem kérdés, hogy vidám és veszélytelen az utazás, csak legyen mindenkinek jegye!

Jegyek kaphatók a Líra Könyvesboltban (Derkovits u. 17.), valamint a https://dumaszinhaz.jegy.hu/ticketsearch/city/nagykoros oldalon. (A nem dumaszinhaz.jegy.hu-n vásárolt jegyekért kezelési költséget számolhatnak fel!)

Az előadást keresleti alapon árazzák! További tájékoztatásért kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalra: https://dumaszinhaz.hu/kereslet-alapu-dinamikus-arazas/

Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ, Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény
2750 Nagykőrös, Szabadság tér 7.
Email: info@korosikultura.hu
 www.korosikultura.hu
Tel: +36 20 214 2951

Kapcsolódó képek


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dpmsz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349