Rendhagyó Gasztro WorkshopRendhagyó Gasztro Workshop a Húshagyók Vega és Vegán Konyha és a Kossuth Művelődési Központ szervezésében.
2023. március 27. 17.00 óra
Kossuth Művelődési Központ, Ceglédi Kaszinó (Cegléd, Felház utca 62.)
Aki vezeti: Klément Hajnalka
Amit főzünk: • Marokkói sárgaborsó-krémleves (Harira) • Karfiol Wellington • Almás-epres morzsás süti Amit hozz magaddal:
• 2 db 2-3 l-es lábas • 1 db fém/műanyag keverőtál • 1 db habverő • 4 db ételes doboz Ára: 9.500 Ft, ami a részvételi díjon kívül
magába foglalja azt is, hogy az elkészített menüt hazavidd vacsorára vagy a másnapi ebédre. Jelentkezés:
+36 30 323 2108 virag.henrietta@cegledikultura.hu Kapcsolódó képek |
menu