menu

  • 2023.01.23.

Asztalitenisz eredmények

Ceglédi Amatőr Utánpótlás és Felnőtt Asztalitenisz Verseny 2023. január 21-22.

Eredmények:

U10-18 egyéni:
1. Lind botond Vác
2. Fenyvesi Szabolcs FASI
3. Füle Péter Cegléd, Géró Milán FASI

Vigaszág:
1. Tűz Benedek Dabas-Sári
2. Puskás Petra Monor
3. Lipák Roland, Benedek Nóra Cegléd

Felnőtt páros:
1. Vasvári Attila-Ernyes László FASI
2. Papp Kálmán Nagykőrös-Kátai Imre Kecskemét
3. Kocsis István-Bársony Zoltán FASI), Szekér Anita-Babulszki Borisz Délegyháza

Felnőtt egyéni:
1. Kocsis István FASI
2. Füle Marcell Cegléd
3. Csekő Csaba Ceglédbercel, Pap Kálmán Nagykőrös

Vigasz:
1. Gál Béla Rebelog
2. Bársony Zoltán FASI
3. Jansik Szilárd Cegléd, Pataki Pál Albertirsa

Hiánypótló versenyre került sor a CVSE Damjanich utcai sportcsarnokában melyet a Ceglédi Asztalitenisz Alapítvány a CVSE rendezésében Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. NEA pályázat segítségével került megrendezésre.

Olyan UP és felnőtt játékosok lettek meghívva akik versenyrendszerben nem, vagy maximum városi bajnokságban szerepelnek. A versenyzők Kiskunfélegyháza, Nagykőrös, Kecskemét, Vác, Délegyháza, Albertirsa, Ceglédbercel és természetesen Ceglédről érkeztek.
Szombaton 19 fiatal vette birtokba a termet ahol volt akinek első versenye volt a szombati. Izgalmas mérkőzések tarkították a csoport, majd a kieséses szakaszt, ahol lányok, fiúk együtt mérték össze tudásukat. A végén a helyezések kijátszásra kerültek.

Vasárnap felnőtteknél páros versenyszám volt az induló 10 duóval, utána az egyéni ahol szintén rendeztünk vigaszág is. Szintén csoportok voltak a selejtezőben majd kiélezett csaták az egyéni kieséses szakaszban.

A sok jó teljesítmény mellett kiemelnénk a Füle család eredményét, ahol Péter 3., édesapja Marcell 2. helyezett lett, nagyot harcolva és küzdve néha magával is.

Érdekesség hogy részt vett a versenyen városunk büszkesége Jansik Szilárd EB aranyérmes vízilabdázónk, aki az év vízilabda játékosa lett 2022-ben és aki nem csak érmet adott át, hanem nyert is, mégpedig bronzot. Valószínűleg a legjobb ping-pongos vízilabdázó címet is elnyerné és nem csak 2023-ban!

 

Kapcsolódó képek