menu

  • 2023.01.10.

Januárban zárva tart a Kecskeméti Nemzeti Színház

A kialakult nehéz gazdasági helyzet miatt a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház januárra kényszerűen leállítja működését. A januárra tervezett előadásokat februártól játssza a teátrum.

Tájékoztatják kedves nézőiket, hogy 2023. január 1-jétől a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház mindhárom játszóhelye zárva tart. A nagyszínház és a stúdiószínház február 1-jével megnyitja kapuit, a kamaraszínházban viszont csak március közepén indul újra a munka. A vezetőség által meghozott döntés kényszerű, de biztosítják Önöket afelől, hogy sem a bérletet, sem a jegyet vásárolt nézőiket nem éri veszteség.

Ahogy Cseke Péter direktor úr fogalmazott: az utóbbi időben több alkalommal bizonyítottuk, hogy sikerrel tudunk alkalmazkodni a nehéz körülményekhez; most is ki kellett találnunk valamit, amivel spórolunk, ugyanakkor nem sérül sem a társulatunk, sem a nézőink.

A januári zárvatartás ideje alatt jegypénztáraik közül kizárólag a Malom Központ földszintjén megtalálható jegyiroda lesz nyitva, februári előadásokra ott, vagy online tudnak jegyet vásárolni. Január 5-től elérhetők a márciusi A miniszter félrelép és az áprilisi Kőszívű bérletszünetes előadásokra kapható jegyek.

Megértésüket köszönik, visszavárják Önöket!

A színház februári műsora ITT érhető el.

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Kapcsolódó képek