menu

  • 2022.05.17.

Tájékoztató Futófesztivál miatti útlezárásokról

A Ceglédi Futó Club lakossági tájékoztatója a Ceglédfürdő Futófesztivál útlezárásáról.

Tisztelt Ceglédi Lakosok!

2022. május 28-án 7:00-14:30 között tartjuk városunk eddigi legnagyobb létszámú, Cegléd város hírnevét öregbítő, hagyományteremtő célú futórendezvényét. Az I. Ceglédfürdő Futófesztivál során 300 m-es tipegő-, 2 km-es élményfutamot, 7-14-21 km-es távokat tervezünk, melyek befutják a Budai úti Strandfürdőt, Aquaparkot, a tó környékét. 3,5 km-es kört alakítunk ki, melyet értelemszerűen 2x, 4x, 6x teljesítenek a nagyobb táv futói.

2022. május 28-án 7:00-tól 14:30-ig a Pesti útról a Fürdő útra nem lehet bekanyarodni, a Fürdő úton a Pesti út és a Budai út közti áthaladás nem engedélyezett. Egyirányúsítjuk a Fürdő út Budai út felőli szakaszát a strand felé. A Fürdő utat a körforgalomtól a Pesti útig teljes szélességében lezárjuk. Ezen szakaszok keresztforgalma is szünetel, a becsatlakozó utak elejére zsákutca táblák kerülnek. A jelzett időszakban a Volánbusz járatai sem kanyarodnak be a Fürdő útra. Parkolni az Aquarell szálló melletti zöld területen lehet, annak lezárása után az Aquapark parkolójában.

Kérjük a lakosság szíves megértését, segítő közreműködését!

Köszönettel: Dr. Bálint Zoltán (Ceglédi Futó Club)

 

Kapcsolódó képek


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dpmsz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349