menu

  • 2022.05.10.

Asztalitenisz eredmények

Páros Bronzok a ranglista versenyen!

Bene György Ezüst Országos UP Ranglista Verseny Kiskunfélegyháza, 05.06-09.

Eredmények:

U19 páros: 3. Tótin Kristóf – Vörös Balázs (KSI)
egyéni: 32-es főtáblára került Tótin Kristóf

U13: 16 közé jutott Telek Kristóf
32-es főtáblára jutott Petrik Sebestyén

U15 lány páros: 3. Ungureán Dorka – Csór Laura
egyéni 8 közé került Csór Laura, 16 között volt Ungureán Dorka

U17 fiú páros 8 közé került Móricz Zsombor – Zsigmond Ramón és a Tótin Kristóf-Vörös Balázs valamint a lányoknál a Csór Laura – Kemecsei Linda (Statisztika) párosok
egyéni: 16 közé jutott Tótin Kristóf és Csór Laura

Főtáblára került Móricz Zsombor

Pénteken az U11, 13, 19 egyéni és U19 páros versenyszámok kerültek megrendezésre. U19-ben az alkalmi páros Tótin Kristóf és Vörös Balázs megszerezték a 3. helyet, a végső győztes Szántosi Dávid-Wei Chen Siu-tól kaptak ki.
Telek Kristóf és Petrik Sebestyén is veretlenül jutottak fel az U13 32-es főtáblájára, ahol Kristóf könnyű győzelmet aratott Soproni játékossal szemben. Nyolc közé az U11 ranglista vezetővel játszott és nagyszerű játékkal 2:0-ra is vezetett amikor az ellenfél taktikát váltott feljavult végül 3:2-re nyert.
Szombaton az U15 egyéni és páros következett. Csór Laura párosban – Ungureán Dorka oldalán- és egyéniben is nagyszerűen játszott. Közel volt a döntő végül meg kellett elégedni a 3. hellyel. Egyéniben a főtáblán válogatott Szuhanyik Grétát 3:2 verte 8 közé, és szintén döntő játszmát hozott a Statisztikás Dohoczki Nóra meccse is. Végül a 2. kiemelt és végső 2. nyert 11:8-arányban.
Vasárnap az U17-esek jöttek. Párosban hatalmas meglepetést okozva az előző napi serdülő páros győztes alakulatot taktikus játékkal 3:0-ra sikerült legyőznie a Zsigmond – Móricz párosnak.
A Tótin-Vörös páros nem tudta megismételni a pénteki teljesítményt, így most érem nélkül maradtak. Egyéniben Csór Laura folytatta jó teljesítményét és magabiztosan jutott főtáblára és nyert egyet ott is. Tótin Kristóf is csoport győztesként került 32-be és nyert még egyet, végül a végső győztes Szántosi Dávid búcsúztatta.

U19 páros 3. hely Tótin Kristóf – Vörös Balálzs 05.06.

U15 lány páros ezüst verseny 05.07.

 

Kapcsolódó képek