menu

  • 2021.09.17.

Butaságom története – zenés vígjáték Nagykőrösön

Zenés vígjáték, két felvonásban a Körúti Színház előadásában.

Rendező: Galambos Zoltán

Főbb szereplők: Karaivanov Lilla, Janklovics Péter, Esztergályos Cecília, Lipták Péter, Oroszi Tamás, Barki Zita / Dékány Lilien, Pecsenyiczki Balázs, Lehel Kata, Szijártó Balázs, Lehel Kata, Szijártó Aurélia, Pikali Gerda, Gyebnár Csekka, Placskó Emese.

 

„Talán a sors akarta így. Talán a sors akarta azt is, hogy találkozzam Lacival.” Így kezdődik egy nő butaságának története, a férfival. Mérey László ünnepelt színész. Kabók Kati nem. Ő csak ünnepelt színésznő szeretne lenni. A lány szerelme éppen az a Mérey László, aki nem vette fel a főiskolára. A lány odamegy a házához, hogy megmondja neki, ő akkor is színésznő lesz. De ha sikerül neki, akkor nem veszíti-e el éppen vágyainak tárgyát: a férfit?

Shakespeare is megírta már, hogy „…a szép nőnek nem árt butaság”. De valóban buta-e a nő? Vagy csak az orránál fogva vezeti a férfit?

Gyárfás Miklós forgatókönyvét Szabó Kristóf alkalmazta színpadra. A Körúti Színház új romantikus vígjátéka modern színpadképpel, dalokkal és kiváló alakításokkal gyönyörködtet, miközben a film ismerős jelenetei sem maradnak el.

 

Időpont: 2021. november 16. (kedd) 19.00
Helyszín: Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ színházterme (2750 Nagykőrös, Szabadság tér 7.)

Jegyár: 3.500 Ft

Jegyárusítás a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ információs pontján. Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ (2750 Nagykőrös, Szabadság tér 7.)

Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják!

A szervezők az aktuális egészségvédelmi szabályok maximális betartását kérik!

A rendezvények megtartása az aktuális kormányrendelethez igazodik.

Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ, Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény

Kapcsolódó képek


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dpmsz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349