menu

  • 2021.06.17.

Asztalitenisz eredmények

NB I. és NB III. mérkőzések eredményei a múlt hétvégéről.

NB I. 06.12.

Apagy SE – Szuperinfó – CVSE I 8:6
Győztek: Zakar Kristóf 3, Bogádi Imre 1, Medvegy Ákos 1 és a Zakar-Bogádi páros

A már tét nélküli mérkőzésen – 6. helyezés a bajnokságban – látszott a koncentráció hiánya a ceglédi játékosokon így megérdemelten nyertek a harcos hazaiak, akiknek a bennmaradás miatt fontos volt hozni a találkozót.

NB I. 06.13

Debreceni AK I. – Szuperinfó CVSE I. 12:2
Győztek: Zakar Kristóf 2

A 2020/21 es évad halasztott legutolsó mérkőzésén a Debrecen magabiztos győzelmével bebiztosította 2. helyét a bajnokságban.

NB III. 06.13.

Őrbottyán SE – Szuperinfó-CVSE II. 3:15
Győztek: Szalkai Attila 4, Ungureán Dorka 4, Unghváry András 3, Tótin Kristóf 3 és a Szalkai A-Tótin K páros

A fiatalok megvédték a mundér becsületét és sima győzelmet arattak az utolsó helyen szereplő Őrbottyán ellen. Az előkelő 4 helyen végzett az együttes ebben a nagyon nehéz szezonban.

Edzőmérkőzés Szeged 06.12.

Az egyéni ranglista versenyek hiánya miatt az ATSK Szeged meghívásának tettünk eleget hogy játékosaink a meccs játékot is gyakorolhassák. A Szuperinfó-CVSE asztaliteniszezői közül 5 en, Orosházáról 2-en valamint a 9 hazai játszhatott egymással első körben egyéni, majd a délután folyamán páros versenyszámokat. Az eredmény most másodlagos volt, az edzéseken gyakorolt dolgok „visszaköszönését” várták el az edzők.
Hosszú kihagyás után fizikailag is találkozhattak a gyerekek ami a a baráti kapcsolatok erősítése miatt is nagyon fontos volt.

Kapcsolódó képek


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dpmsz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349