menu

  • 2021.05.25.

Asztalitenisz eredmények

Az alábbi eredmények születtek a ceglédi asztaliteniszezőknél a hétvégén.

NB III. 05.22

Dunaharaszti MTK I.- Szuperinfó- CVSE II. 11:7
Győztek: Török István 3, Tótin Kristóf 2,Bánfi Balázs 1, Unghváry András 1

Fiatal és felforgatott csapatunk rosszul kezdett Dunaharasztin és 1:6-os hátrányból kényszerült felállni. Török István tudta csak tartani a lépést a hazai játékosokkal. Az utolsó körben még így is megnyílt az esély a döntetlenre. Sajnos Tótin Kristóf és Bánfi Balázs az első megnyert játszmák után simán kikaptak. Szépségtapaszt a jól játszó Unghváry András győzelme az utolsó meccsén jelentette, aki 14 évesen nagyon szépen helytállt a felnőttekkel szemben.

Kelet- Magyarországi felnőtt OB Selejtező Gödöllő 05.22

3. hely Zakar Kristóf (Szuperinfó-CVSE)

Gödöllőn a keleti, Celldömölkön a nyugati selejtezőket rendezték, amely azt volt hivatott eldönteni hogy melyik a 16 játékos aki bekerülhet az országos döntőbe a már meglévő 16 mellé. A kiírás szerint nyugatról 6-an 9, míg keletről 22 indulóból 10-en érhették el céljukat.
A selejtező kiemeltjeként vágott neki Zakar Kristóf a küzdelmeknek és kicsit küzdelmesen de csoport elsőként jutott a főtáblára ahol erőnyerő volt. Ezután korosztályos válogatott Krebs Leventével játszott és nagy csatában 3:2-re nyert.A döntőbe jutásért a későbbi győztes Timafalvi Gergőtől szintén 3:2 re kapott ki.
Molnár Gergely a Csemői Palotás színeiben indulva 8 közé jutott-ő is Timafalvitól szenvedett vereséget-és így ő is részt vehet az OB-én.

Kapcsolódó képek