menu

  • 2021.05.03.

Újranyit a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház!

2021. május 25-én, 19 órakor a Légy jó mindhalálig című musicalt tekintheti meg a közönség az újranyitást követően a Kecskeméti Nemzetiben.

A májusi műsor a színház honlapján és közösségi oldalán lesz elérhető hamarosan.

„Régóta erre a pillanatra vártunk. Ott folytatjuk a 2020/21-es évadot, ahol abbahagytuk. Megkezdjük elmaradt előadásaink pótlásait” – jelentette be örömtelien Cseke Péter, a színház igazgatója.

A jelenleg érvényben lévő, veszélyhelyzetben alkalmazandó kormányrendelet szerint, az alábbi szabályok betartása mellett van lehetősége légsterilizáló készülékekkel ellátott színháznak a nézők fogadására:

1. A színházi előadások a védettségi igazolvánnyal rendelkezők által látogathatók. Belépésnél a színház munkatársai a védettségi igazolványt és a személyi igazolványt együttesen ellenőrzik.

2. Az előadásra érkezők a színház területén maszkhasználat NÉLKÜL tartózkodhatnak.

3. Az előadásra érkező 18 éven aluliak, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be az épületbe.

A színház szervezési munkatársai a következő napokban telefonon vagy e-mailen keresztül felveszik a jegy és bérlettulajdonosokkal a kapcsolatot felmérés céljából, hogy a korlátozások betartása mellett mikor tudják megtekinteni az előadásokat. Amennyiben a jegy/bérlet megvásárlása során nem adott meg elérhetőségeket, lépjen kapcsolatba a szervezéssel a következő elérhetőségek egyikén:
• Telefon: 06 76 501 174 vagy 06 76 501 177
• e-mail: szervezes@kecskemetinemzeti.hu

A színház azon nézői, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, de megvásárolták jegyüket/bérletüket, az előadásokat online tudják majd megtekinteni, ezzel kapcsolatban később ad ki tájékoztatást a teátrum.

A Kecskeméti Nemzeti Színház Társulata a novemberi bezárásokat követően is dolgozott azért, hogy az újranyitást követően azonnal színpadra állhassanak. Cseke Péter, a színház igazgatója bízik benne, hogy hamarosan személyesen is találkozhatnak a közönséggel!

 

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Kapcsolódó képek