menu

  • 2021.04.19.

Asztalitenisz eredmények

Szuperinfó-CVSE múlt hétvégi eredményei

NB III. 04.16.

Szuperinfó-CVSE II.- Prémium ASE Gyál I. 15:3
Győztek: Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 4, Török István 3, Dervaderics Csaba 2 és a Tótin-Fodor és a Török-Dervaderics párosok.

Halasztott mérkőzésen láttuk vendégül a Gyál csapatát, akik szorult helyzetben vannak hiszen nincsen lehetőségük edzeni a megszokott környezetükben, hazai bajnokaikat is idegenbe kényszerülnek lejátszani a vírushelyzet miatt.

A Pest megye I/A csapatból „beugró” Fodor Árpád veretlen, míg Dervaderics Csaba 2, az alap csapatból Tótin Kristóf szintén magabiztos 4 és Török István 3 győzelemmel járult hozzá a nagyarányú sikerhez, ami egy pillanatra sem forgott veszélyben.

A következő fordulóban(04.24.) a Vác II csapata nehezebb falatnak ígérkezik.

 

NB I. 04.18.

Soltvadkerti TE I. – Szuperinfó-CVSE I. 8:6
Győztek: Bogádi Imre 2, Zakar Kristóf 2, Medvegy Ákos 1 és a Bogádi-Zakar páros.

A feljutási szándékkal az első két helyet megcélzó hazaiakat sikerült megijeszteni hiszen 4:2 re is vezetett a csapat, sőt 3 meccslabdája volt a nagyszerűen játszó Medvegy Ákosnak, Lei Balázs ellen 2:1-es szett állásnál. Sajnos elment, így felzárkózott a Soltvadkert és végül nyerni tudott. A kiegyensúlyozottságát mutatja a meccsnek, hogy 5 döntő játszmás mérkőzés is volt amiből 2-t mi, 3-at a hazaiak nyertek.

Szombaton(04.24) a KSI-t látjuk vendégül, ahol feltétlen a győzelem a cél az őszi 7:7-es döntetlen után.

Kapcsolódó képek