menu

  • 2021.03.08.

Tájékoztató közétkeztetéssel kapcsolatban

Cegléd Város Önkormányzata tájékoztatja Önöket,

hogy Magyarország Kormánya a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) rendeletével az óvodák és az általános iskolák április 7-ig (a tavaszi szünet végéig) bezárásáról döntött, az Emberi Erőforrások Minisztere pedig a Kormányrendelet felhatalmazása alapján ezekben az intézményekben rendkívüli szünetet rendelt el.

A miniszteri határozatban foglaltak alapján az intézményekben gyermekfelügyelet nem kerül megszervezésre, de Cegléd Város Önkormányzata továbbra is gondoskodik a fenntartásában lévő óvodák, valamint a Ceglédi Tankerületi Központ és a Ceglédi Szakképzési Centrum fenntartásában lévő oktatási intézmények tanulóinak közétkeztetéséről.

2021. március 8-tól az intézmények által felmért közétkeztetési igénynek megfelelően naponta 11 és 13 óra között vehetik át az előre csomagolt ebédet az erre igényt tartók.

Óvodások részére az ebédcsomag átvehető az alábbi helyszínen:

Lövész Utcai Óvoda: Lövész utca 2.
Pesti Úti Óvoda: Pesti út 10.
Széchenyi Úti Óvoda: Széchenyi út 14.
A Széchenyi Úti Óvoda Budai Úti és Ugyeri tagóvodáiban a helyszínen biztosítjuk a gyermekétkeztetést.

Általános iskolások részére az ebédcsomag átvehető:

Várkonyi István Általános Iskola Széchenyi úti épülete
Táncsics Mihály Általános Iskola Eötvös téri épülete
Táncsics Mihály Általános Iskola Budai úti intézménye

Középiskolások részére az ebédcsomag átvehető:

Ceglédi SzC Bem József Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája épületében

A Losontzi Egységes Oktatási Módszertani Intézmény tanulói részére a Losontzi EGYMI biztosítja az ebédcsomagot.

Kérik, azok a családok, amelyek több helyen is igénybe vették a közétkeztetést (óvodás, iskolás gyermekek is vannak), és az intézmények egymástól nagy távolságra vannak, így az átvétel nem lenne megoldott a rendelkezésre álló 2 órán belül, hívják az 53/500-506-os telefonszámot, vagy írjanak a cegledietkeztetes@gmail.com e-mail címre, ahol a munkatársakkal egyeztethetik az átvétel helyszínét.

Felhívják a figyelmüket, hogy az ebédcsomagok átvételnél családonként egy gyermek vagy egy felnőtt tartózkodhat a bejáratnál. Kérik, fegyelmezetten szíveskedjenek várakozni!

Cegléd Város Önkormányzata

 

Kapcsolódó képek


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/dpmsz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349