menu

  • 2021.03.04.

Online közvetítésekkel folytatja a munkát a Kecskeméti Nemzeti Színház

Nem hagyja színházi élmény nélkül közönségét a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház.

Online közvetítések sugárzása mellett döntött a vezetőség, eleget téve ezzel a számtalan megkeresésnek, miszerint a nézők már nagyon hiányolják az előadásokat.

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az online közvetítésekkel nem a bérletes előadások kiváltása a célunk, – szögezte le Cseke Péter direktor -, és azt is mindannyian tudjuk, hogy ez az élő műfaj semmivel nem helyettesíthető. A közvetítésekkel mindössze kedveskedni szeretnénk közönségünknek, köszönetképpen a lelkes támogatásukért és kitartásukért.

Márciusban három produkciót láthatnak a színházkedvelők:

Légy jó mindhalálig musical
Jövőre, veled, itt
Jövőre, veled, itt 2.

Az iskolai tavaszi szünet során a gyerekeket is várják majd a képernyők elé. A színház youtube csatornáján (youtube/Kecskeméti Nemzeti Színház) két korábbi előadás lesz ingyenesen megtekinthető.

És közben szól a dal (2021. április 3. 11 óra)
Túl az Óperencián (2021. április 1. kedd 15 óra, április 6. 15 óra)

Az előadásokról bővebben a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon tájékozódhatnak. A megtekintéssel kapcsolatos információkat a színház hamarosan közzé teszi.

A magyarországi színházak eddigi tapasztalatait vettük alapul. Azt látjuk, hogy az online közvetítésekkel nem csak a törzsközönségünket tudjuk elérni, hanem az ország bármely pontján élő érdeklődőket, vagy akár külföldön élő magyarokat is – mondta el az igazgató. Célom, hogy a digitális térben mozgó fiatalok is ízelítőt kapjanak az előadásainkból, mert biztos vagyok benne, hogy a nézőinkké válnak majd, ha bepillantást nyernek a kecskeméti színház életébe. Éppen ezért, extra tartalmakkal készülünk: kulisszatitkokat, interjúkat is láthatnak majd az előadás előtt és a szünetben.

 

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Kapcsolódó képek