menu

  • 2020.10.12.

Cegléd, Kossuth Ferenc utca útburkolatának felújítása

Cegléd Város Önkormányzata az alábbi lakossági tájékoztatót juttatta el szerkesztőségünk felé:

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a kivitelezést végző vállalkozó értesítése alapján a Kossuth Ferenc utca útburkolata felújításának megvalósítása érdekében a Széchenyi út és a Gimnázium utca közötti szakasz 2020. október 12. hétfőtől, előreláthatólag 2020. október 21-ig teljes szélességben lezárásra kerül. Ezen időszak alatt a Gimnázium utca forgalma kétirányúvá válik.

Továbbá 2020. október 12-től – várhatóan a felújítási munkák végéig – a menetrend szerinti buszjáratok útvonala megváltozik. A „Gimnázium utca” elnevezésű buszmegállók ideiglenesen áthelyezésre kerülnek a Cegléd Városi Sportuszoda Rákóczi út felöli szakaszára, valamint a Várkonyi István Általános Iskola előtt.

Kérjük, hogy a gépjármű parkolásnál vegyék figyelembe, hogy a terelt úton kialakított ideiglenes buszmegállókban, valamit a Gimnázium utca elején „megállni tilos” korlátozás lép életbe.

További forgalomkorlátozás bevezetése előtt tájékoztatjuk a lakosságot, kérjük figyeljék az elektronikus felületeket.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot és a közúton közlekedőket, hogy a környéket amennyiben lehetséges kerüljék el, illetve fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Köszönjük megértésüket, türelmüket!

Dr. Diósgyőri Gitta
címzetes főjegyző

Kapcsolódó képek