menu

  • 2020.10.06.

Felhívás az “Év online tanára” díj jelölésre

Cegléd Város Önkormányzata – a körülményekhez igazodva ebben az évben tantárgytól függetlenül – “Az év digitális tanára” díjat tervezi kiadni három kategóriában: alsó tagozat, felső tagozat és középiskola.

Az alábbiakban közzétesszük a felhívást:

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A 2019/2020-as tanév emlékezetes mindannyiunk számára, hiszen az eddig megszokott oktatási forma helyett március 16-tól tantermen kívüli, digitális tanrendre kellett áttérni. Ez a szinte egyik pillanatról a másikra történt változás példátlan kihívások elé állította mind a tanulókat és szüleiket, mind a tanárokat. A most folyó új tanév sok szempontból rendkívüli, ezért nem lesz rá módunk, hogy a 2003 óta minden évben kiadott “Év tanára” díjakat idén is méltó módon kiadhassuk.

A körülményekhez igazodva ebben az évben tantárgytól függetlenül “Az év digitális tanára” díjat tervezzük kiadni három kategóriában: alsó tagozat, felső tagozat és középiskola.

Azoknak a tanároknak a munkáját szeretnénk így elismerni, akik a digitális munkarendben a leghatékonyabban, legsikeresebben tanították osztályaikat, csoportjaikat. Ennek megítélésre természetesen a diákok és szüleik a leginkább hivatottak, hiszen ők nap mint nap látták ezt a munkát.
Kérjük, amennyiben az osztályban tanító tanárok közül méltónak tartanak valakit a díjra, tiszteljék meg azzal, hogy jelölik. Az alábbi jelölőlapot öt fő aláírásával, 2020. november 10-ig szkennelve juttassák el az alábbi e-mail címre: azevdigitalistanara@gmail.com

Alsó tagozaton öt szülő jelölhet, felső tagozaton és középiskolában szülők és diákok, együtt szintén öt fő. A jelölőlapokat szerkeszthető formában is elérhetővé tesszük a www.cegled.hu valamint a www.cklg.hu honlapokon. További sorok mind az indoklásnál, mind az aláírásoknál beszúrhatók.

A beérkezett jelöléseket az erre megalakult kuratórium értékeli és 2020. december 3-án online díjátadó ünnepség keretében nyilvánosságra hozza.

Jelölőlap – alsó tagozat-1

Jelölőlap – felső tagozat

Jelölőlap – középiskola

dr. Beck György
alapító

dr. Zsámberger György
Ceglédiek a Ceglédiekért Közalapítvány képviselője

Volter Etelka
koordinátor

Kapcsolódó képek