menu

  • 2020.09.28.

Kossuth Toborzó Ünnepély és Huszárfesztivál – FOTÓPÁLYÁZAT

Idén ünnepeljük Kossuth Lajos híres ceglédi toborzó beszédének 172. évfordulóját. Sajnos idén a fesztivál elmaradt, de szeretnénk veletek együtt életben tartani ezt a szép hagyományt, amelyre oly büszkék vagyunk.

Fotópályázat 2020.

„Kossuth Lajos azt üzente” küldjetek egy- egy képet neki !

A Kossuth Művelődési Központ Nkft. fotópályázatot hirdet Kossuth Lajos toborzó beszédének 172. évfordulójának alkalmából.

A pályázatban olyan saját készítésű képeket várunk, amelyek kedves Kossuth Toborzós emlékeket idéznek fel számotokra. Legyen szó koncertélményről vagy akár gyermektoborzóról.

A képeket szeptember 24-től október 1-ig várjuk a rendezveny@cegledikultura.hu címre. Kérjük a levélben tüntessétek fel a kép szerzőjének a nevét és azt, hogy mikor készült a kép ! A képeket október 2-án közzétesszük a facebook oldalunkon, a szavazatokat pedig október 9. 16 óráig várjuk.

A beérkezett képeket feltöltjük egy albumba és a legtöbb kedvelést elnyert fotót Kossuth-os ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

A fotó elküldésével a pályázó hozzájárul, hogy a Kossuth Művelődési Központ felhasználhassa azt és egyúttal kijelenti, hogy a kép a saját szellemi tulajdona.

Kapcsolódó képek