menu

  • 2020.07.22.

Rendkívüli zöldhulladék gyűjtés Cegléden

A DTkH Nonprofit Kft. és Cegléd Város Önkormányzata két alkalommal 2020. augusztus 22-én (szombaton) és november 7-én (szombaton)
rendkívüli zöldhulladék gyűjtést szervez Cegléd hulladékszállítással ellátott területein. 

A rendkívüli gyűjtések alkalmával a zöldhulladékot korlátlan mennyiségben elszállítjuk!

A kertgondozás során levágott fű, egyéb lágyszárú növény, lehullott falevél, a rendelkezésre álló zöld színű lebomló műanyag zsákban, vagy bármely más zsákban is kihelyezhető. Az ágnyesedéket max. 70 cm hosszú kötegekben összekötve a zsákok mellé helyezzék ki az ingatlan elé, a közterületet nem szennyező módon a szállítási napon reggel 7 óráig.

Az elszállított zsákok helyett a járat a kihelyezettel megegyező, de max. 5 db cserezsákot biztosít a szolgáltatást igénybevevők számára (aki
zöldhulladékot helyez ki).

Fontos!

A korábban, az alábbi szállítási naptárban meghirdetett zöldhulladék gyűjtési időpontokban a zöldhulladék elszállításának rendje VÁLTOZATLAN, fenti szállítási feltételek kizárólag a rendkívüli két gyűjtési alkalomra vonatkoznak!

HÁZHOZ MENŐ ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS 2020.

Együttműködésüket ezúton is köszönjük!
Amennyiben élni kíván a házi komposztálás lehetőségével, úgy a DTkH Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálatára eljuttatott igényléssel korlátozott számban, díjmentesen, komposztáló edényzetet biztosítunk!

A házi komposztálás előnyei:
sok kerti és konyhai hulladékból környezetbarát módon, komolyabb műszaki és anyagi ráfordítás nélkül komposzt állítható elő.
kevesebbet kell költeni talajjavító anyagra, trágyára, a konyhakert vagy gyep számára.

Ügyfélszolgálat:
DTkH Nonprofit Kft.
2700 Cegléd, Kút u. 5.

ügyfélfogadás:
hétfő: 8.00 – 20.00
kedd- csütörtök: 08.00 – 15.00

telefon:
53/500-152
53/500-153

e-mail / honlap:
ugyfelszolgalat@dtkh.hu

www.dtkh.hu

Kapcsolódó képek