menu

  • 2020.05.11.

Jótékonysági koncert Szekeres Adriennel

“….Életünk legérzelemdúsabb koncertjére készülünk…” 

Kedves barátunk!
Egy olyan időszaknak vagyunk a részesei, mely nehezen felfogható.
Sok a miért és a hogyan. Bizonytalan válaszokat kapunk és nehéz tervezni a jövőt. Otthonunk biztonságában, érezzük az izoláltság magányát és impulzusokra vágyunk. 
Hiányzik a család, a barátok és az élmények. A színház, koncertek, melyek örömöt okoznak és emlékeket szülnek. A pillanatok, amikor tudjuk egyszerre dobban a szívünk azzal a sok-sok idegennel egy térben. A visszataps, aminek csakis közösen van ereje. 
Sokan veszítették el a hitüket a jövőben. Sokan félnek attól, még mi mást, mi többet, veszíthetnek el. Vannak sokan, akik bevételi forrásukat veszítették el egy szemrebbenés alatt, mely 3 hónapja kényszeríti őket a húr pendülésének hangja nélkül megélni a mindennapjaikat. 
A zenei szakma az egyik legjobban éritentt. Hónapokra veszítette el több ezer ember a megélhetési forrásának összes lehetőségét.  Szekeres Adrien és férje Kiss Gábor ezért úgy döntöttek, ebben a nehéz időszakban is megpróbálnak munkát varázsolni szeretett kollégáiknak.  A szakma legjobbjaival koncertet szerveztek május 24-ére a híres Pannónia FIlmstúdióban, amit élőben közvetítenek Full HD minőségben  majd saját csatornáikon 5 kamera segítségével sztereo hanggal . A projekt jótékony alapú. Bárki élvezheti a koncertet otthona melegéből, aki hozzájárul egy csekély, minimum 3.000 forintos támogatással.   

A zene orvosság 
Az élet zene nélkül olyan, mint a tenger só nélkül. Szükségünk van rá. Emlékeket konzervál, gyógyítja a lelki sebeket és erőt ad akkor, amikor úgy érezzük, lehet már nincs tovább. Most mindennél fontosabb az összetartás, egymás támogatása. Együtt képesek vagyunk rá, átformálni a jelenlegi helyzetet, és a lehető legjobbat kihozni belőle. 

Csakis mellékhatásokkal 
Szekeres Adrient nem kell bemutatni. Az ország egyik legmeghatározóbb előadóművésze. A könnyűzenei műfajon kívül a jazz és az opera sem idegen műfaj számára. Koncertjei felejthetetlenek, és lélekfelemelőek. 

Álljatok mellénk!
Csakis együtt, veletek, kéz a kézben sikerülhet megvalósítani a koncertet. Álljatok mellénk, és veletek közösen adunk munkát legalább egy estére megannyi szakmailag is elismert embernek, akit ez a legjobban érint.
A koncert eseményét itt találjátok: https://www.facebook.com/events/564030207650205/

Kapcsolódó képek