menu

  • 2020.05.08.

Rejtélyes kihívás

Mutasd meg, hogy Te is „Hős” vagy és a kihívások megvalósításával te is tehetsz valami nagy dolgot. Most csak Te lehetsz a „HŐS”, aki megmondja vagy megcsinálja a „frankót”. 

Rejtélyes kihívás – mindjárt itt a nyár és jön a „hős”-ég!
Tájékoztató anyag
/ figyelmesen olvasd el /

1. A pályázati program célkitűzései:
Tavasszal indul a kerékpáros és motoros szezon az utakon, ezen időben szinte minden iskolába eljutottunk teszt lapokkal, kerékpáros ügyességi pályákkal, melyek során a diákok közlekedési ajándékokban részesültek.
Tekintettel arra, hogy a tanítás otthon folytatódik, a gyermekeknek részére egy új kihívást szeretnénk biztosítani, ami a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos. Célunk továbbra is a gyermekek biztonságos közlekedésre való nevelése.

2. A pályázati felhívás címzettjei:
A pályázatot a pályamunkát készítő gyermek törvényes képviselője, illetve a pályamunkát készítő gyermek nyújthatja be, mely során nem tűztünk ki korhatárt Általános és Középiskolák tanulói jelentkezhetnek! A díjazás során nem teszünk különbséget a korcsoportok között!

3. Pályázati kategória:
Olyan pályaművek elkészítését várjuk, kihívásonként:

Üzenj a nagyvilágnak! Közlekedés biztonsággal kapcsolatban bármilyen üzenet lehet, amely lehet humoros és komoly is. A cél, hogy a helyes és biztonságos közlekedésre hívd fel a figyelmet! Az üzenet az alábbi formákban küldhető el a megadott emailcímre:

géppel írott üzenet Word formátumban (ne legyen regény)

kézzel írott üzenet kifotózva

fotó, amely írást is tartalmaz

rajz illetve festékkel készített pályamű, amelynek a mondanivalót tükröznie
kell, majd fotózd le és küld el.

hangfelvétel ami maximum 30 másodperces lehet mp3 formátumban

videófelvétel ami maximum 60 másodperces lehet avi formátumban
A legjobb üzenet a Cegléd Városi Baleset-megelőzési Bizottság facebook oldalán megosztásra kerül. Amennyiben videót vagy hangfelvételt készítesz úgy bele egyezzel abba, hogy a nagyvilág is hallja és megnézheti az üzeneted, amennyiben te vagy a kihívás nyertese.

Én is Hős vagyok! Nem szeretjük a szabályokat, azonban azokat még is be kell tartani. Mutasd meg, hogy miben segítesz otthon, akár leviszed a szemetet, kitakarítod a szobád, segítesz anyának főzni, sütni vagy hogyan közlekedsz szabályosan, nem muszáj kimenned a forgalomba otthon gyalogosként vagy a kertben kerékpárosként is megmutathatod, mi a szabály.
A pályamunkákat elküldheted nekünk
Rajz és festés technikával, majd fotózd le és küld el
Készíts egy képet miben segítesz
Vedd fel videóra, ami maximum 60 másodperces lehet avi. formátumban
amennyiben videót küldesz úgy bele egyezzel abba, hogy a nagyvilág is
megnézheti azt, hogy otthon is hős vagy, amennyiben te vagy a kihívás nyertese.

Álmodj egy új közlekedési eszközt magadnak- és vadászd a like-okat!
Az új közlekedési eszközök nagy teret kapnak a világban, sokat még csak az interneten láttunk valóságban még nem. Legyen a Tied a legjobb új közlekedési eszköz a világon, de a meglévőkből is válogathatsz, mint például görkori, roller, gördeszka stb.. Álmodd meg és csináld! Bármilyen eszközt használhatsz, készülhet akár műanyag flakonokból, kartonból, papírból, fából, fémből akár minden alapanyagot is felhasználhatsz! A legjobb, ha újra hasznosítasz, biztosan van otthon mosószeres flakon, vagy tejfölös, cipős doboz! Előny, ha a közlekedési eszköz életnagyságú és ha kipróbálod működik is, nem gond ha kis méretben készíted, ez nem befolyásolja a nyerési esélyed! Fontos, hogy a kész közlekedési járgányodról legalább 3 fotót készíts és azt küld be nekünk!
Itt Nem mi döntünk! A pályaműveket feltöltjük a Cegléd Város Baleset-megelőzési Bizottság Facebook oldalára, ahol a legtöbb Like-t kapó lesz a kihívás győztese. A képekre június 15-ig lehet szavazni.
És végül…… aki mind a három kihívást teljesíti egy szakmai zsűrizést követően Ő lesz a rejtélyes kihívás nyertese, ezért fontos, hogy minden pályaművet, videót, képet úgy küldj el nekünk az adatvédelmi és hozzájárulási nyilatkozattal együtt, hogy a neved, osztályod és az iskolád neve kerüljön feltüntetésre.

4. A pályázat elbírálásának módja és időpontja:
Minden kihívást 2020. június 15-ig, az erre kijelölt szakértő zsűri értékeli, kivéve a harmadik kihívást, hiszen arról a Like-ok döntenek. A Díjazottak az adatlapon megadott e-mail vagy telefonszámon keresztül, a bírálóbizottság döntését követő 5 munkanapon belül kerülnek értesítésre.
Minden kihívás után a legügyesebbek tárgy jutalomban és közlekedési csomagban részesülnek! Aki mind a három kihívásban részt vesz egy rollert kap ajándékba, amennyiben ő nyeri a rejtélyes kihívást, a nyertest egy szakmai zsűri választja ki.
A díjak átadásának pontos időpontja később a Díjazottak részére telefonon kerül közlésre.

5. A pályázat benyújtásának módja és határideje:
A kihívásokat a fentiek szerint leírtak alapján, elektronikus úton a rejtelyeskihivas@gmail.com e-mail címre nyújthatók be.
Az első kihívás: 2020.05. 23-ig
A második kihívás: 2020.05.30-ig
A harmadik kihívás 2020.06.06-ig
Az ezt követően vagy más módon beérkezett pályaműveket nem lehet figyelembe venni.
A pályázati e-mail tárgyában meg kell jelölni: a kihívás neve is pl (Én is Hős vagyok!)
A pályázati e-mail tartalma:

az adatvédelmi és hozzájárulási nyilatkozat

a pályamű

a kihívás neve, neved és iskolád neve

Pályázati feltételek:
A pályázó kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező, eredeti alkotásával pályázhat.
A pályázó az adatvédelmi és hozzájárulási nyilatkozati lap aláírásával a pályamunkájáról kijelenti, hogy az saját szellemi tulajdonát képezi, továbbá felelősséget vállal azért. A pályamű nem sérthet személyes jogokat, nemzeti, etnikai, vallási vagy politikai érdekeket, jó erkölcsbe, jó ízlésbe nem ütközhet, sértő, durva képet (kifejezést) nem tartalmazhat. Azt a pályaművet, amely megsérti ezt a feltételt, a pályázat kiírója érdemi bírálat nélkül kizárja a pályázatból.
Az érvényes kihívási pályázat feltétele a pályázati anyag – a valós adatokkal hiánytalanul kitöltött és aláírt adatlap és a pályamű együttesen – megfelelő formátumban való elküldése. Az érvénytelen, hiányos pályamunkák nem vesznek részt a pályázaton.
A pályamű beküldése egyben azt is jelenti, hogy a pályázó elfogadja a pályázat feltételeit és hozzá járul a megfelelő nyilatkozattal a pályaművének a megjelenéséhez. Kiskorú pályázó esetén a beküldő törvényes képviselő nyilatkozik.
A határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.
Nevezési díj nincs.
Nem vállalunk felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért.
Rejtélyes kihívás-rejtélyes Nyeremények:

kihívás: Üzenj a NAGY VILÁGNAK! – meglepetés, egy örök zöld játék, amellyel még a felnőttek is szeretnek játszani + közlekedési csomag

kihívás: ÉN is HŐS vagyok! – meglepetés, egy játék, amely minden korosztálynak megfelelő + közlekedési csomag

kihívás: Álmodj egy új közlekedési eszközt magadnak- és vadászd a Likeokat!
-meglepetés, egy új és népszerű játék kicsiknek és
nagyoknak + közlekedési csomag
A rejtélyes kihívás nyertese egy új és vagány Rollert

Cegléd Városi Baleset-megelőzési Bizottság

Kapcsolódó képek