menu

  • 2020.04.06.

Sajtóközlemény

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve sajnos az alábbi programok ebben az évben már biztosan elmaradnak:

· 2020. április 16. Megemlékezés a Holokauszt áldozatairól
· 2020. április 30 – május 1. Városnapok
· 2020. május 9. Nemzetközi Dobos- és Ütős Gála
· 2020. május 24. Pöttyös Gyermeknap és Sportsziget
· 2020. május 29. Hősök napja   
· 2020. május 31. Pünkösdi Nyitott Pince Nap
· 2020. június 2. Pedagógus nap
· 2020. június 4. Trianoni megemlékezés – Nemzeti Összetartozás Napja
· 2020. június 5-6-7. Ceglédi Laskafesztivál és Ceglédi Vágta

„Igaz, hogy fájószívvel, de le kell mondanunk több városi rendezvényt, melyeknek előkészítése már tavaly elkezdődött, számtalan újdonsággal kiegészítve. Nagyon vártuk, hogy megoszthassuk a közönségünkkel, de sajnos a kialakult helyzet miatt ezek most váratnak magukra. A kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy többségét valamilyen formában, mielőbb pótolni tudjuk, a már leszervezett programelemeket más rendezvényekbe átmentsük.  Reményeink szerint a veszélyhelyzet elhárulta után gazdag programokat biztosíthatunk a közösségi eseményeket nélkülöző hónapokat követően.” – emeli ki Détári-Lukács Ágnes, a városi rendezvényeket szervező Kossuth Művelődési Központ Nkft. ügyvezető igazgatója.

A jelenlegi vírushelyzet értelmében sajnos olyan, a város arculatát évek óta meghatározó rendezvények is elmaradnak, mint a Városnapok, Pöttyös Gyermeknap, Ceglédi Laskafesztivál és Ceglédi Vágta. A Kossuth Művelődési Központ szervezői mindenképpen azon dolgoznak, ha csak kicsit is, de egy-két apró gesztussal vagy akár online felhívással, játékkal idén is megemlékezzünk ezekre a programokra. 

A Kossuth Művelődési Központ honlapján (www.cegledikultura.hu), facebook oldalán folyamatosan tájékozódhatnak az aktuális online programokról és felhívásokról.

#mindenrendbenlesz #maradjotthon

Kossuth Művelődési Központ

Kapcsolódó képek