menu

 • 2020.03.30.

Környezetszépítési és környezetvédelmi Program

Cegléd Város Önkormányzata ismét meghirdeti a Környezetszépítési és Környezetvédelmi programokat 2020. évben is.

Az idei verseny célja továbbra is a települési virágfelületek fejlesztése, illetve a lakossági szemlélet formálása, s ezáltal a közterületek rendszeres gondozása.
Az alábbi kategóriák kifejezetten a közterületek tisztaságára, ápoltságára összpontosítanak.

Idén három fő kategóriában lehet nevezni, versenyezni:

 1. A Hároméves örökbefogadási pályázatra jelentkezők valamely közterület gondozását vállalják. A fenntartáshoz eszköztámogatás társulhat és a nyertes egy évre megnyeri az örökbefogadási vándorkupát. Jelentkezési határidő: 2020. április 30. 
 2. A Szebb, virágosabb Ceglédért mozgalom keretében az alábbi kategóriákban lehet nevezni
  • legszebb családi ház előtti közterület, közterületről látható kert, előkert
  • legszebb társasház előtti közterület, előkert
  • legszebb (közterületről látható) virágos balkon, erkély, ablak
  • legszebb virágos intézmény. A mozgalom sikeréhez való hozzájárulásként az Önkormányzat egynyári virágpalántákat biztosít a jelentkezők számára.
   Jelentkezési határidő: 2020. április 30. 
 3. A mi parkunk, a mi kertünk rajzpályázat óvodások és általános iskolások részére kerül kiírásra. A nyertesek értékes könyveket és rajzeszközöket nyerhetnek.
  Beküldési határidő: 2020. június 15.

Jelentkezéstől függetlenül 2020. évben is megválasztjuk a Legvirágosabb utcát és a Legvirágosabb Vendéglátóhelyet, Üzlethelyiséget.

A programmal kapcsolatos további információért forduljon a VÁRVAG Nonprofit Kft.-hez, vagy érdeklődjön az 53/505-242-es telefonszámon. 
A Jelentkezés feltétele a mellékelt Jelentkezési lapok kitöltése és aláírása
Jelentkezési lap letölthető a 

www.varvag.hu és www.cegled.hu weboldalakról, vagy beszerezhető személyesen a VÁRVAG Nonprofit Kft. székhelyének előterében 
(2700 Cegléd, Gubody u. 28.).

A kitöltött jelentkezési lapot a VÁRVAG Nonprofit Kft. épületének bejáratára felszerelt gyűjtőládába lehet leadni, illetve a pozsonyi.edina@varvag.hu 
e-mail címre lehet elküldeni!

Kérjük a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a személyes kontaktus lehetőség szerinti mellőzésével, elsősorban elektronikus úton juttassák el a jelentkezési lapokat a VÁRVAG Nonprofit Kft. részére.

www.cegled.hu

Kapcsolódó képek