menu

  • 2020.03.09.

Asztalitenisz eredmények

MOATSZ Kupa Országos Serdülő Egyéni Asztalitenisz Verseny 03.07.

Eredmények: leány egyéni legjobb 32 közé jutott Ungureán Dorka, U13 Fiú egyéni legjobb 16 közé került Tótin Kristóf. U15 Ungureán Dorka a selejtező során minden meccsét nyerve jutott fel a főtáblára. Ott ugyan az első játszmát megnyerte, utána viszont esélyesebb ellenfele fordítani tudott és nyert 3:1 arányban. Tótin Kristóf a főtáblán várta szolnoki ellenfelét, akivel tavaly ugyanezen a versenyen már találkozott, és akkor vereség volt a vége. Most magabiztos jó játékkal sikerült 3:0-re visszavágni. A következő ellenfél a 2. kiemelt volt, aki ellen az első játszmában 10:3-ról feljött 10:9-re, de az ellenfél időt kért és rendezte sorát. 


Extra Liga  03.08
Floratom-Szeged AC – Szuperinfó-CVSE 5:2.
Győztek: Marsi Márton 1, Dr. Varga Csaba 1.
Az őszi hazai mérkőzésen 4:3-ra kaptunk ki, ami fordítva is lehetett volna, így bízhattunk idegenbe is egy jó szereplésbe. Nagyon jól indult a mérkőzés hiszen 2:0-ra vezettünk a párosban az első két játszma után ezután viszont belejött az ellenfél és végül 2:3 lett oda.
Az egyéni során a papírforma teljesült a harmadik embert megtudtuk verni viszont csak játszmákat sikerült csípni az esélyesebb ellenfél játékosaival szemben.

Gergye Zoltán

Kapcsolódó képek