menu

  • 2020.02.11.

Vízilabda eredmények

A hétvégén folytatódtak a vízilabda bajnokságok. Három vereség és három győzelem a mérleg. A felnőtt csapat sajnos ismét kikapott. 

A szombati napon hazai környezeteben fogadta OB1/B-s felnőtt csapatunk az ASI DSE csapatát. Nagy küzdeni akarással és fegyelmezetten játszottuk végig a mérkőzést. Nagyon sok lehetőséget kidolgoztunk, de ezek értékesítésén kell még sokat dolgozni és akkor megjön a várva várt siker.
Ceglédi VSE – ASI DSE   8:11
Gólszerzők: Simon Gábor (4), Fodor Richárd, Vincze Norbert, Tószegi Zoltán, Simon Balázs

A vasárnap szintén itthon folytatták a bajnokságot az országos fiú utánpótlás csapataink, akik a Csongrád korosztályos csapatait fogadták. Az első mérkőzést gyermek együttesünk játszotta, ahol a papírforma szerinti eredmény született, magabiztosan néhol szép játékkal nyertük meg a találkozót.
Ceglédi VSE – Csongrád  18:5
Gólszerzők:
Fábián Olivér (4), Kecskeméti Koppány (3), Soós Titusz (3), Baranyi Gergely (2), Csáthy Dániel (2), Szabó Róbert (2), Hajdú Kornél, Sáfár Milán    

A következő mérkőzést serdülő csapatunk vívta. A fiúk a kidolgozott helyzeteinek 1/3-át tudták értékesíteni. A csongrádiak több szerencsés találatot szereztek, valamint a találkozón a játék vezetése új értelmezést kapott ezen a délelőttön a Cegléd számára.
Ceglédi VSE – Csongrád  11:13
Gólszerzők:
Fekete Ákos (4), Kecskeméti Koppány (3), Keresztes Gábor, Tarbály Zoltán, Szabó Róbert, Medveczki Gábor

A serdülő meccset követően ifjúsági csapatunk is vízbe ugrott, hogy itthon tartsa a győzelemért járó pontokat. Ez a találkozó egy újra formálódó csapat első mérkőzése volt, ahol a hozzáállás és a fegyelem kitűnő volt, ezzel együtt látni, hogy még rengeteg munka vár ránk, de az elszántság megvan.
Ceglédi VSE – Csongrád  6:12
Gólszerzők: Kiss Máté (2), Fekete Ákos (2), Keresztes Gábor, Ecser Bence

A fiú mérkőzéseket követően lányaink is megkezdték hazai környezetben a bajnokságot és a Kecskemétet fogadták. Az első mérkőzést itt is a gyermek csapat játszotta, ahol sok hibával, nehezen, de hoztuk a győzelmet.
Ceglédi VSE . KESI   8:7
Gólszerzők: Csernus Flóra (2), Borsos Blanka (2), Bíró Lola (2), Darányi Csenge

A gyermek mérkőzést követően serdülő csapatunk játszott, ahol már a játékunk felgyorsult, így azt magabiztosan nyertük.
Ceglédi VSE . KESI   9:5
Gólszerzők: Borsos Blanka (4), Csernus Flóra (3), Darányi Csenge (2)

www.cegled.hu

Kapcsolódó képek