menu

  • 2020.02.04.

Felemás csapateredmények

Pest Megye  I/A 01.31.
Szuperinfó-CVSE III.- Dabas-Sári SE II.  14:4.
Győztek: Fodor Árpád 4, Bozsó Norbert 4, Tótin Kristóf 3, Dervaderics Csaba 1 és a Fodor- Dervaderics,  valamint a Bozsó – Tótin párosok.

Halasztott mérkőzésen találkozott a két csapat, ahol Bozsó Norbert az NB III-as csapatból „ugrott be” segíteni. Fodor Árpáddal együtt már egy döntetlenre is hozták volna meccset de Tótin Kristóf 3 és Dervaderics Csaba 1 győzelme is bebiztosította a hazai sikert. 

02.01. Őrbottyán SE II. – Szuperinfó-CVSE III.  11:7
Győztek: Tótin Kristóf 4, Fodor Árpád 2, és a Fodor-Hoffer páros . 
Sajnos idegenben nem ment olyan jól, kellemetlen vereség lett a vége a tabella hátsó részén tanyázó ellenféllel szemben. Ketten is nyeretlenek maradtak, ami nem fér bele semmilyen csapat ellen. Tótin Kristóf 4 győzelme nagyszerű eredmény.


Pest Megye I/C  02.01.
Tápiógyörgye II.-  Szuperinfó-CVSE IV.   7:11
Győztek: Ungureán Dorka 4, Virág György 3, Sándor Zoltán 3 és a Virág-Sándor páros. Tartalékosan is sikerült nyerni Ungureán Dorka vezérletével Tápiógyörgyén. Virág György és Sándor Zoltán is megbízhatóan nyertek 3-at. A csapatmeccsen a 10 éves Petrik Sebestény is játszott a felnőttek között, egyelőre tapasztalatszerzés céljából.  

Extraliga 02.01.
Szécsény ASE I.-  Szuperinfó-CVSE I. 6:1 Győzött: Marsi Márton 1.

Az extraliga mezőnyében holtversenyben 3. helyen lévő hazaiakat most nem sikerült megszorítani mint a ceglédi összecsapás során ahol 4:3 lett a végeredmény. Az egyetlen győzelmünket (nagy csatában) 3:1 re Németh János ellen Marsi Márton szerezte.

Gergye Zoltán