menu

  • 2020.01.20.

Asztalitenisz hírek

Pest Megye I/c  01.17
Szuperinfó CVSE  IV. – Albertirsa SE II  14:4
Győztek: Ungureán Dorka 4, Olgyay Barnabás 4, Koncz Ábel 4, Sándor Zoltán 1 és a Sándor Zoltán-Koncz Ábel páros.

A nagyszerű sorozatban 5 győzelem után érkeztek az Albertirsaiak Ceglédre és itt is szerettek volna bizonyítani. A hazai csapat gyorsan lehűtötte a kedélyeket és végül 3 hibátlan teljesítménnyel kiütéses győzelem lett a vége. Koncz Ábel hosszú kihagyás után is csak egy játszmát vesztett.
NB III.  01.18.
Szuperinfó CVSE II.  –  Tápiógyörgye I.  5:13
Győztek: Hörömpő Ferenc 2, Szalkai Attila 2, Török István 1. Sajnos 3-an állt ki az NB III-as csapat, betegség és „egyéb” elfoglaltság miatt így sima lett az amúgy nyerhető rangadó. Ha a 4. játékos játszik a döntetlen biztos, hogy meglett volna a jelenleg 3. ellenféllel szemben.

Extra liga
Szuperinfó CVSE I – Komló Sport Kft  1:6

Győzött: Ócsai Máté 1
Nagy várakozással tekintettünk a mérkőzésre hiszen jó játék esetén a csapatnak esélyes volt a pont(ok) szerzése. Több mérkőzés is a végjátékban dőlt el, sajnos ismét nem a mi javunkra. A legfontosabb Marsi-Katus meccsen volt, ahol döntő játszmában 7:5 volt ide, majd két könnyű hiba és ez megpecsételte a mérkőzést. Ócsai Máté hiába verte simán Terék Norbertet nem tudtunk már fordítani és sima lett a vége.

Stiga Mini Kupa Amatőr Ranglista Verseny 01.19. eredmények:
3. kategória vigasz: 2. Fekete Viktor, 3. Telek Kristóf.
Három játékos is indult a versenyen, ahol a tapasztalatszerzés volt a cél és a minél több mérkőzésrutin megszerzése fiatal játékosaink számára.A versenyen 3 kategóriában 76 nevezés érkezett ami jelzi milyen népszerű versenyről van szó.

Gergye Zoltán