menu

  • 2019.12.17.

Két vereség, két győzelem

Országos Serdülő TOP 24. BVSC  Bp. Szőnyi út.  12.13-14.

Eredmények: 11. Hörömpő Ferenc (6 győzelem), 22. Tótin Kristóf (2 győzelem). A verseny előtt Feri 12., Kristóf 15. volt a ranglistán. Ferinek az első nap jó esélye volt a legjobb 8-ba kerülni, hiszen a csoport 2. ellen döntő játszmában 5:0-ra vezetett, de sajnos lepuhult és kikapott. Maradt a 9-16. Kristóf nehéz ellenfelekkel játszott az első két meccsen, a következőn már 2:0 -ra is vezetett, de sajnos szoros játszmákban kikapott. Ez rányomta bélyegét a többi meccsére is. Végül még pénteken győztesen hagyta el a játékteret a 17-24 között. Szombaton már csak 4 mérkőzés maradt, amiből Feri 3-at, Kristóf 1-et nyert meg, így alakult ki a végeredmény. Kristóf még jövőre is serdülő, így neki nőnek az esélyei 2020-ban a jobb eredményre.

Pest Megye I/A  12.13.
Szuperinfó CVSE III.- Eurokapu SE Szentendre II.  10:8
Győztek: Fodor Árpád 4, Hoffer Gábor 2, Kecskeméti Cintia 2, Dr. Dervaderics Csaba 1, és a Fodor-Hoffer páros. Szoros mérkőzésen de sikerült nyerni péntek 13-án lezajlott rangadón, ami azt jelenti hogy 4. helyen várja a csapat a tavaszi folytatást.

Pest Megye I/ c dél  12.14.
Dunaharaszti MTK VI.-  Szuperinfó CVSE IV.  5: 13
Győztek:Ungureán Dorka 4, Olgyay Barnabás 4, Gazdag Otto 4, illetve Ungureán-Olgyay páros.
Három játékossal tudtunk elutazni Dunaharasztiba, ahol az ellenfél nem okozott gondot és simán 1 játszma veszteséggel térhettünk haza.Jelenleg a 6. helyen szereplünk de 3 csapatnak 19 pontja van, tehát jobb meccsaránnyal negyedikek is lehetnénk.

NB III.  12.15.
Szuperinfó CVSE II.- Eurokapu SE Szentendre I. 8:10
Győztek: Bozsó Norbert 4, Tótin Kristóf 3, Szalkai Attila 1.
A Szentendre első csapatával már nem jártunk szerencsével. Sajnos két játékosunk is nagyon rossz napot fogott ki és így nem sikerült a pontszerzés. Bozsó Norbert hibátlan teljesítménye és Tótin Kristóf 3 győzelme nagyszerű eredmény. Külön köszönet Kristófnak, aki a beteg Hörömpő Ferenc helyett ugrott be játszani. NB III. ötödikként kezdi a januárt.

Extra Liga  12.15.
AQVITAL Csákvár TC-  Szuperinfó CVSE I.   4:3
Győztek: Marsi Márton 2, Marsi Márton – Ócsai Máté páros.
Ismét 4:3 oda, de nagy esélyünk volt a győzelemre hiszen Ócsai Máténak( 2:0-ás ceglédi vezetésnél) döntő játszmában 5:0-ás előnye volt Martinecz Gyula ellen, de sajnos visszaállt és ezt ellenfele kihasználta és nyert. Marsi 2 győzelme nagyszerű eredmény hiszen a két legjobbat verte meg. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik hogy Martinecz jogosulatlanul játszott, hiszen a Norvég 2. osztályban több fordulóban is szerepelt, és ezt a magyar asztalitenisz szabályzata és versenykiírása tiltja. Megtesszük a megfelelő lépéseket és óvással élünk a versenybíróság felé.

Kapcsolódó képek