menu

  • 2019.12.02.

Értékes érmek minden szinten

NB III.  11.29
Szuperinfó-CVSE II. – Maglód TC I.  18:0
Győztek: Szalkai Attila 4, Török István 4, Hörömpő Ferenc 4, Bozsó Norbert 4 illetve a Szalkai-Török és a Bozsó-Hörömpő párosok

Pest Megye I/A
Szuperinfó-CVSE III. – Maglód TC II.  11:7
Győztek: Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 3, Hoffer Gábor 2 és a Fodor- Tótin páros.
Az NB III-as csapat nagyon simán de a megyei együttes is könnyedén tudott nyerni Maglód I és II. számú együttese ellen.

Pest Megyei Diákolimpiai Döntő Taksony 12.01
I-II. korcsoport A Kategória:
I.Telek Kristóf (Táncsics Mihály Ált Isk.)
B kategória: III. Fekete Viktor (Várkonyi István Ált.Isk.)
A körzeti versenyek győztesei találkoztak Taksonyban A igazolt B nem igazolt kategóriában. Egyéniben Telek Kristóf elsőként végzett és mehet az országos döntőre míg Fekete Viktor 3. lett. Utóbbi a négyes csoport másodikként végzett majd a döntőbe jutásért 3:1-re szoros játszmákban maradt alul Veresegyházi ellenfelével szemben.

Országos Ifjúsági TOP 24 Verseny Győr 11.30-12.01
Eredmények:  2. Ócsai Máté, 23. Hörömpő Ferenc
Az ifjúsági korosztály második legértékesebb versenyét rendezték Győrben. A ceglédi színeket két játékos is képviselte.Az első nap 4 db 6-os csoportba sorsolták a mezőnyt kiemelés szerint, majd vasárnap már 3 db 8 fős csoport következett.Máté az első napot hibátlan mérleggel zárta míg Ferinek több esélye is volt csoportjában a győzelemhez de egy kicsi mindig hiányzott.A nehéz és fontos mérkőzések másnapra maradtak.Máté itt is nagyon szépen menetelt megverte Huzsvár Eriket 3:2-re majd Terék Norbertet 3:0-ra. A döntő mérkőzést most már Németországban profiskodó Both Olivérrel vívta. Itt az első játszmában volt esély utána már az ellenfél dominált. Hörömpő Ferenc végül két győzelmet szerzett így a 23.helyen zárt.Összességében nagyszerű eredmény Ócsai Máténak a 2. hely főleg annak fényében hogy Máté még 2 évig ebben a korosztályban versenyez.

Gergye Zoltán

Telek Kristóf 1. hely
Fekete Viktor 3. hely
Ifi Top 24 Ócsai Máté 2. hely

Kapcsolódó képek