menu

  • 2019.11.26.

Fontos Extraliga Győzelem

Eredmények:
Pest Megye I/C november 22.
Szuperinfó CVSE IV.- Délegyháza II. 16:2 Győztek: Ungureán Dorka 4, Gazdag Otto 4,

Olgyay Barnabás 4, Sándor Zoltán 2 illetve a Gazdag – Ungureán  és a Sándor – Olgyay párosok Sima hazai győzelem született az előző hétről halasztott mérkőzésen, ahol először játszott a Szolnokról igazolt és a későbbiekben megye A-ban szereplő Gazdag Otto. 

Pest Megye I/A  november 23.
Dunaharaszti MTK II. – Szuperinfó – CVSE III.  10:8
Győztek: Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 3, Hoffer Gábor 1. 
A döntetlent megérdemeltük volna, a nagyszerűen játszó Tótin Kristóf közel állt a 4 győzelemhez de nem rajta és Fodor Árpádon múlt, hogy nem sikerült a pontszerzés.

NB III.   november 23.
Dabas – Sári I  – Szuperinfó – CVSE II. 8:10
Győztek: Szalkai Attila 3, Török István 2, Hörömpő Ferenc 2, Kecskeméti Cintia 1 illetve a Török – Szalkai és a Hörömpő – Kecskeméti párosok.
Nagyszerű győzelmet szerzett idegenben a tartalékosan felálló 2. csapatunk Szalkai Attila vezérletével az esélyesebbnek tartott Dabas ellen. Fontos kiemelni a páros győzelmek mellett, hogy mindenki egyéniben is hozzá tudott járulni a sikerhez.

Extraliga november 23.
Szuperinfó – CVSE – Kiskunfélegyházi ASE 6:1
Győztek: Marsi Márton 2, Dr. Varga Csaba 2, Ócsai Máté 1 és a Marsi – Ócsai páros.
Nagyon fontos mérkőzés volt a szombati találkozó hiszen, aki veszít, biztos hogy elveszíti a reményt a bent maradásban vívott harcban. Szoros játszmákban sikerült 3:1-re nyerni a párost, majd egyéniben látványos labdamenetekkel tarkított meccsen Marsi Márton 3:1-el Pengő ellen hozta a “kötelezőt”. Dr Varga Csaba nagyszerű versenyzéssel győzte le Korponait 3:2 re. Ócsai Máté nem érezte a játékot, az első meccsen döntő szettben kapott ki Erdélyitől. Viszont ezek után már csak a hazaiaknak termett babér. Marci és Csabi gyorsan elintézték ellenfelüket, Máté 0:2-ről fordítva, gyors dinamikus játékkal verte Pengőt  kialakítva a 6:1-es végeredményt.

Gergye Zoltán

Kapcsolódó képek