menu

  • 2019.10.22.

Országos Felnőtt TOP 16 kvalifikációs Verseny

Az Országos Felnőtt TOP 16 kvalifikációs Verseny – melyre Ócsai Máté meghívást kapott – október 15-16-án került megrendezésre Budapesten az Ormai László Asztalitenisz Csarnokban.

Összesen 16 versenyző indulhatott köztük 3 ifjúsági válogatott. Az első három játszhat a felnőtt TOP A12 versenyen. A négy csoportban  versenyző játékosok közül az első kettő juthatott tovább. Máté két győzelmet is szerzett így másnap játszhatott az egyenes kieséses szakaszban a 4 közé. Itt kikapott a Celldömölkön játszó Kriston Dánieltől, így helyosztón az 5. 6. helyért játszhatott. Végül nagy csatában 3:1-es előnyről vesztett rutinos ellenfelével szemben és 6. lett, ami összességében szép eredmény.

Pest Megye A október 18.
Szuperinfó CVSE III – Városi SE Dunakeszi III. 11:7
Győztek: Fodor Árpád 4, Kecskeméti Cintia 3, Hoffer Gábor 3, Dr. Dervaderics Csaba-Kecskeméti Cintia páros.
Fontos győzelem született, ahol bemutatkozó (a Cegléden nevelkedett és Szolnokról visszaigazoló) mérkőzésén Kecskeméti Cintia 3 győzelme mellé a párost is megnyerte.
Hoffer Gábor teljesítménye is nagyszerű volt, aki a küzdelmes első mérkőzése után szintén 3 meccset nyert. 

Pest Megye C október 18.
Szuperinfó CVSE IV.- Dunaharaszti MTK V. 16:2
Győztek: Ungureán Dorka 4, Unghváry András 4, Olgyai Barnabás 4, Sándor Zoltán 2, valamint a Unghváry A.- Ungureán D. és a Olgyai B.- Sándor Z. párosok.
Egyértelmű volt a különbség a két utánpotláskorú csapat között a Cegléd javára.

NB III. október 20.
Szuperinfó – CVSE II. –  Városi SE Dunakeszi II. 9:9
Győztek: Hörömpő Ferenc 2, Török István 2, Szalkai Attila 2, Tótin Kristóf 1 illetve a Hörömpő F. – Tótin K. és a Török I.-Szalkai A. párosok.
Küzdelmes mérkőzésen hagytuk kicsúszni a győzelmet a kezünkből.
A párosokat bravúrral sikerült megnyerni. Szalkai Attila nagyszerű két győzelmet szerzett, sajnos az utolsó mérkőzésen az addig nyeretlen játékostól szenvedett váratlan vereséget, így alakult ki a döntetlen.

Extra Liga október 19.
Szuperinfó- CVSE I.- Szeged AC I. 3:4
Győztek : Dr Varga Csaba 2, Ócsai Máté 1.
Ismét szoros mérkőzésen maradtunk alul az esélyesebb ellenféllel szemben. A páros sajnos nagyon gyorsan elment, Marsi Márton az első meccsen jó mérkőzésen döntő játszma 8:4-ről vesztett ez sajnos később döntőnek bizonyult. Ócsai Máté szintén döntő szettben 3:2-re vesztett Vitsek Ivánnal szemben. Dr Varga Csaba simán nyert de Marsi vesztett, így már 4:1 volt oda.
Az utolsó fordulót Máté és Csabi is 3:2-re hozták, de ez már csak szépségtapasz volt.

DC UP Pest Megyei Csapatverseny Vecsés október 19.
Eredmények: 5. Telek, Kristóf, Petrik Sebestyén, Fekete Viktor (Szuperinfó-CVSE).
Két fős csapatversenyen vettek részt a ceglédi gyereke, akik a legfiatalabbak voltak a 8-13 korosztályban. Folyamatosan váltották egymást az egyéniben és a párosban a csoportmeccseken, ahol bátran és jól játszottak az idősebbek ellen. Kicsin múlott, hogy nem kerültek a legjobb 4 közé a 7 csapat közül.

Gergye Zoltán