menu

  • 2019.09.25.

Asztalitenisz hírek

Pest Megye I/A  09.20

Őrbottyán I.- Szuperinfó CVSE III. 8:10

Győztek: Fodor Árpád 4,Tótin Kristóf 4, Unghváry András 1 illetve a Fodor-Tótin páros.
Bravúros hazai  győzelmet hozott a pénteki találkozó, ahol ketten is veretlenek maradtak. Unghváry András két osztály  “ugorva” a (megye c-ből) döntő fontosságú győzelmet szerzett izgalmas körülmények között. Már 2:0-ra is vezetett, majd ellenfele kiegyenlített de a döntő játszma második felében ismét nagyszerűen játszott és nyerni tudott.
Pest Megye I/C  09.20
Szuperinfó CVSE IV – Tápiógyörgye II.  9:9
Győztek: Ungureán Dorka 3, Olgyay Barnabás 2, Sándor Zoltán 2, Határ Nikolett 1 valamint az Ungureán Dorka – Olgyay Barnabás páros.
Erősen tartalékosan álltunk fel a mérkőzésre ahol két  egyéni meccsen is közel álltunk a győzelemhez, Végül döntetlen lett, ami inkább a vendégekre nézve hízelgő eredmény.
Horváth Nemzetközi Serdülő és Ifjúsági Ranglista Verseny (Varasdin, 09.16-22)
Ifjúsgi páros a legjobb 32 közé került Ócsai Máté -Huzsvár Erik (KSI).
Nagyon erős mezőny indult a versenyen ahol egyéni csapat és páros versenyszámok is szerepeltek. Ócsai Máté mindenhol érdekelt volt Egyéniben nem volt szerencséje az első kiemelt csoportjába került, plusz egy kínai játékossal meccselt. Párosban szerepeltek legjobban egy koreai egységet búcsúztattak 3:1 arányban ami nagy bravúr, majd attól a kínai párostól kaptak ki 16 közé jutásért akik végül megnyerték a versenyt.
Gergye Zoltán

Kapcsolódó képek