menu

  • 2019.04.29.

Megjelent a tavaszi Ház magazin

A 2019. tavaszi Ház magazinunkban a megszokottnál többet foglalkozunk a kerttel. Nem véletlen, szeretnénk minél több tanácsot, ötletet, hasznos információt adni ahhoz, hogy minél több olvasónk, ha csak teheti, kellemes időt tölthessen saját otthonában a szabadban. Mondjuk a teraszra kiköltözött nappaliban, egy magazinnal a kezében… 

A kert fogalmát talán át is értelmezhetnénk. Teljesen mást jelent ma csupán kimenni az udvarra, mint jelentett néhány évtizeddel ezelőtt. Gyerekként, sötétedés után, a ház falára felszerelt lámpa, és a beszűrődő utcai közvilágítás fénye segített a tájékozódásban. Ha a kert végében volt dolgunk, nyilvánvaló volt, hogy a kulcstartóra akasztott zseblámpát magunkkal vigyük. Ma sok kertben a napnyugta nem jelent egyet a sötéttel: fényben úszik az udvar, és még talán kapcsoló és áram sem kell hozzá, a nap energiája automatikusan segít bennünket tovább éjjel is. A kicsiknek hintázni, csúszdázni, mászókázni is lehet. Már nem csak a játszóterek kiváltsága a kültéri játékház, a fészekhinta és a mászófal sem.

Az év melegebb felében a hétköznapi pihenésben is főszerepet kap a balkon vagy a terasz, mintha ideiglenesen kiköltözne az udvarra a nappali. Textíliák, mécsesek, lampionok, vázák tűnnek fel színes virágok és zöldek között. Már azon sem lepődik meg senki, hogy a kinti padlót is szőnyeg borítja, hogy az asztal mellett hűtő áll. Sőt az sem számít már különlegességnek, hogy ha hűvösebbre fordul az idő, egy arra alkalmas berendezést előkapva, még fűteni is lehet. A magazin készítésekor számtalan szebbnél szebb kert és teraszfotó futott át a monitorunkon. Az otthonok kültéri képei zavarba ejtő módon idézték a nyaralók hangulatát.

Tartalom:
6. Legyen kertem, mert talaj kell a lábam alá! – interjú Sirkó László színművésszel
8. Fa játszótér a kertben
10. Matrac 1×1
12. Tavaszi trendek a lakberendezésben
14. Beépített gardróbszoba
16. Szúnyogmentes otthon
18. Hogyan használjuk? Hasznos tippek a helyes klímakezeléshez
20. Fények és hangulatok a kertben
21. Megoldások árnyékolásra
22. Tavaszi termékajánló

Kellemes olvasást!

Az őszi Ház magazinunkkal októberben jelentkezünk, addig is követhet minket, tájékozódhat velünk a www.facebook.com/hazmagazin oldalon.

Tovább a Ház Magazin LETÖLTÉShez.

Kapcsolódó képek