menu

  • 2019.02.01.

Komolyzene könnyedén

A KVV Kamarakórus acapella koncertje. A tagok szerencsés találkozásának és az új zenei 

élményekre való nyitottságának köszönhetően alakult ki mára KVV Kamarakórus (Kayamar Vorti Virgo Kamarakórus) egyéni stílusa, amelyben a klasszikus és a könnyűzene értékei egyesülnek. 

Karnagyunk, Magyaróvári Viktor (Kayamar) zeneakadémiai tanulmányához kötődő előadói gyakorlata hozta össze a kórusunkat 2009-ben. Repertoárunkban neves hazai és külföldi zeneszerzők, valamint karnagyunk által komponált vagy áthangszerelt, akár 8-12 szólamú a capella darabok szerepelnek.
A tagok szerencsés találkozásának és az új zenei élményekre való nyitottságának köszönhetően alakult ki mára a KVV Kamarakórus (Kayamar Vorti Virgo Kamarakórus) egyéni stílusa, amelyben a klasszikus és a könnyűzene értékei egyesülnek. Repertoárunkban neves hazai és külföldi zeneszerzők, valamint karnagyunk által komponált vagy áthangszerelt, akár 8-12 szólamú a capella darabok szerepelnek.

Kik vagyunk?

A szürke hétköznapok színes egyéniségei, akiket összeköt az éneklés öröme. Van köztünk tájépítész, egyetemi hallgató, hangmérnök, informatikus, asztalos, tanár, óvónő, jogász, közgazdász, marketing specialista, építőmérnök. Az együttesben lévő kiváló hangulat egyik oka éppen a különbözőségünk. A KVVK számunkra nem csak egy kórus, hanem egyfajta életérzés is.

Helyszín: Zsinagóga

Jegyár: 2500 Ft
2019. február 21. 19:00 – 20:00

 

Kapcsolódó képek