menu

  • 2018.11.06.

Albertirsai karácsonyi csodajárat

Nagyon sok gyermek életéből kimarad  meghitt, családias ünnepi hangulat, hogy a fa alatt láthatja azt a meglepetést, amire vágyik, akár évek óta. 

A gyermeknek akkor van igazán boldog karácsonya, ha a csoda megvalósul. Minden gyermeknek jár a Karácsony Csodája.

Hogyan működik?
Különlegessége abban rejlik, hogy valóban a gyermek kívánságát valósítjuk meg, személyre szabottan. A nehéz körülmények között élő gondozott gyermekek, illetve az egyedül élő idős, emberek leírják kívánságaikat, és bekerülnek a karácsonyi járat rendszerébe. A településünk “Jézuskái” ezeket a személyre szabott kívánságokat teljesítik.

A jótékonysági akció példát mutathat a gyermekeknek, hogy vannak jó és önzetlen emberek a világban!

Hozzuk el együtt a gyermekeknek, időseknek a karácsony csodáját!

Cél, hogy valóban a gyermekek kapják meg az ajándékaikat, méghozzá olyan ajándékokat, melyre valóban ők maguk vágynak (ez nem lehet műszaki cikk, úgy mint tablet, telefont stb.).

Az adományozás saját döntés alapján működik, ahol pénz nem mozog, csak szeretet és valódi ajándékok.
Adományozás menet: A Szociális Segítőház dolgozóival közösen egyeztetve, személyesen vagy a +36 53 571 092-es, +36 20 389 80 68-as telefonszámokon.

Az adományozás 2018. december 15-én szombaton lesz. Időpontról később adunk tájékoztatást. A segítő emberek, az Angyalok saját maguk ajándékozhatnak meg hátrányos helyzetű gyermekeket, ott lehetnek az átadón is, így látva a valódi boldogságukat. Amennyiben nem szeretnék kilétüket felfedni, úgy a Segítőház dolgozói adják át az ajándékokat az ünnepség keretein belül.

Ajándékok leadási határideje, illetve adományozására jelentkezés: 2018. december 1.

Csatlakozzon hozzánk, legyen Angyal!

Köszönettel: Szociális Segítőház dolgozói
Albertirsa Kistérségi Szociális Segítőház
Albertirsa, Dózsa György utca 23.
+36 53 571 092, +36 20 389 80 68

Kapcsolódó képek