menu

  • 2018.09.05.

Idénynyitó asztalitenisz eredmények

augusztus 29-31.

Idénynyitó

Újonc, Serdülő, Ifjúsági Ranglista Verseny 08.29-31
Ormai László Sportcsarnok/BVSC

U11
16 közé került Ungureán Dorka, Ungvári András

U13
5. Tótin Kristóf

S15
páros: legjobb 8 közé jutott Tótin – Hörömpő F.
egyéni: 13.Tótin Kristóf

Ifjúsági páros 2. Ócsai Máté – Kishegyi Ákos (Dunakeszi)
egyéni: 4. Ócsai Máté

Unghváry András csoportelsőként jutott fel az U11 32-es főtáblára, ahol simán nyerte a következő mérkőzését. A későbbi 3. helyezettől kapott ki.
Andris U13-ban kiélezett meccsen maradt alul a csoportelsőségért folytatott harcban.
Tótin Kristóf főtáblán kezdte mérkőzéseit és második meccsén remek játékot mutatva, kellemetlen stílusú ellenfelét döntő játszmában legyőzve jutott a legjobb 8 közé. Itt a későbbi győztestől kapott ki úgy, hogy több játszmalabdája is volt az első és a harmadik szettben is.
A serdülőknél két játékossal Hörömpő Ferenccel és Tótin Kristóffal voltunk érdekelve Ócsai Máté már az ifire koncentrált. A páros eredmény nagyon szép és a későbbi győztes ellen volt esély játszmát nyerni párosunknak.
Az egyéniben Kristófnak jó sansza volt 9-11 között végezni, végül maradt a 13. hely. Hörömpő Ferinek nem jött ki a lépés a főtábla első körében.
Az ifjúsági párosban Ócsai Máté (Kishegyi Ákossal az oldalán) a döntőbe került. Válogatott ellenfeleiket 3:2 döntő játszma 12:10-re legyőzve, ami igazán nagy fegyvertény. Az egyéniben szintén a legjobb 4 közé sikerült jutni, a BVSC-s Terék Norbertet győzte le 4:2 arányban.

Kapcsolódó képek