menu

  • 2018.06.14.

Nyári mini bérlet

Ceglédbercelen

Ceglédberceli Kultúrház és Könyvtár

Nyári Mini Bérlet

Itt a nyár, jön a sok-sok szabadidő.

Szeretnénk a gyermekeknek ezt az időszakot két kedves bábelőadással indítani, melyek bérletben kedvező áron vásárolhatók meg.


2018. 06. 19. 10.00 óra
Csizmás kandúr
Zenés bábelőadás Charles Perrault meséje nyomán

Ceglédberceli Kultúrház és Könyvtár /53-378-020/

Volt egyszer egy öreg molnár, akinek volt három fia. A két idősebb elosztotta az örökséget apjuk halála után, így a legkisebbnek csak a Macska maradt. “Ne búsulj gazdám, add nekem a csizmádat és a kalapodat, majd én segítek rajtad…” mondja a macska. A kalapban és csizmában délceg Kandúr vált az “örökségből”! A Csizmás Kandúr tervet sző, hogy gazdáját hogyan emelheti a királyi udvarba és közben még a királyságot is megmenti a varázshatalmú Óriástól. Sikerül-e a cselvetés? … Elpusztíthatja-e a macska a hatalmas Óriást és megmentheti-e a királyságot? … Jóra fordul-e a legény sorsa? … Kiderül az előadásból!


2018. 06. 26. 10.00 óra
Egyszer volt, hol nem volt…
A Kiskondás

Magyar népmesei zenés bábelőadás

Ceglédberceli Kultúrház és Könyvtár /53-378-020/

A Kiskondás dalolva indul útjára, hogy szerencsét próbáljon a király udvarában. A király ugyanis kihirdette, hogy annak adja fele királyságát és szép leánya kezét, aki úgy el tud bújni, hogy a királykisasszony nem találja meg. A Kiskondás vándorlása során jó szívének köszönhetően új barátokra talál, de vajon tudnak-e neki segíteni, hogy jó rejtekhelyet találjon a próbák során? Mindez kiderül ebből a népdalokkal és népi motívumokkal díszített szép bábelőadásból.


Bérlet ára: 1500 Ft/fő/2 előadás

A jegyek elővételben kaphatóak a helyszínen:
2737 Ceglédbercel, Pesti út 96.

Ákom-Bákom Bábcsoport

 

Kapcsolódó képek