menu

  • 2018.06.05.

Megjelent a nyári Családinfó!

VAKÁCIÓ… A felkiáltójel felrajzolásáért komoly harcok folytak annak idején a mi osztályunkban. Fontos volt. Ha már a tábla sarkában láttuk a színes, díszes „!”-et, attól a naptól kezdve tagadhatatlanul ott lebegett a nyár, a határtalan szünidő.

A felkiáltójeles napon már láttuk előre az egész feliratot, éreztük súlyát vagy is inkább közelgő súlytalanságát. A szabadságot, amikor valóban a napkelte és nyugta dönt arról, hogy merre járunk, nem a tankönyvekben ránk váró megtanulandó mondatok. Persze mára ennek a két és fél hónapnak a beosztása sűrűbbé vált, sokszor tervezetten, előre, hetekre lebontva tudjuk, hogy a család mely tagja majd hol is tartózkodik.

A Családinfó magazin nyári számának megjelenése néhány nappal a felkiáltójel felrajzolása elé esik, és szinte minden mondata az azt követő hét betű körül forog. Felgyorsult világunkban még nagyobb a jelentősége annak a családdal együtt töltött egy-két hétnek, ami a vakáció idejére jut. Szülőként az utazások, táborozások, nyári kalandozások alatt a gyerekek épségéért még jobban izgulunk. A kiadványunk oldalain ezért a család egészségével most is kiemelten foglalkozunk, hiszen a nyaralást, pihenést könnyen elronthatja egy napégés, egy gyomorrontás vagy egy nem várt fertőzés. Van, ami ellen nem tehetünk, csak a tüneteit kezelhetjük, de akad számos olyan, ami kis odafigyeléssel elkerülhető. Legyen hát gondosan össze készítve az az úti patika, és induljunk útnak! Gyűjtsünk közös élményeket, hogy majd azokból aztán az év hajtós hétköznapjain mindannyian töltődhessünk.

Mi most könyvajánlóval, családról szóló beszélgetésekkel, orvosi tanácsokkal, divat összeállítással és gasztronómiai tippekkel várjuk, hogy díszíthessük a táblát, letehessük azt a táskát, és kikiálthassuk végre: ! Ó! IÓ! CIÓ! ÁCIÓ! KÁCIÓ! AKÁCIÓ! VAKÁCIÓ! Tartsanak velünk!

Szép nyarat, tartalmas és pihentető időtöltést kívánunk!

a szerkesztőség nevében:
Virág Henrietta

Magazinunkhoz hozzájuthatnak a kisgyermekeket fogadó intézményekben (bölcsődékben, óvodákban, általános iskolákban) kulturális intézményekben, védőnőknél és a szerkesztőségünkben is.

Tovább a CSALÁDINFÓ Magazinokhoz

Kapcsolódó képek