menu

  • 2018.05.24.

Pöttyös gyermeknap

forgalomkorlátozásai

Közútkezelői tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a “Kossuth Művelődési Központ” Nonprofit Kft. megrendezi a “Pöttyös Gyermeknap” elnevezésű városi rendezvényt.

A gyermeknappal kapcsolatban 2018. május 27-én vasárnap 08.00-tól 19.00-ig lezárásra kerül a Cegléd, Vörösmarty tér, a Várkonyi István utca – Kőrösi út és Halász utca, a Kőrösi út és Török utca közötti szakasza, valamint a Külső-Kőrösi út (441 j. közút) Déli út és Dinnyéshalom utca közötti szakasza.

A lezárt Külső-Kőrösi utat (441 j. közút) a Déli út, Török Ignác utca, Dinnyéshalom utca irányában kerülhetik az arra közlekedők!

A Külső-Kőrösi úton található buszmegállók a Török Ignác utcára kerülnek ideiglenesen áthelyezésre!

A Külső-Kőrösi útra csatlakozó helyi közutak (Hattyú utca, Báthori utca, Várkonyi István utca, Dessewffy utca, Sugár utca, Kossuth Lajos utca, Újváros szél) a főút felőli csatlakozásuk lezárásra kerülnek, azok zsákutcaként funkcionálnak a rendezvény ideje alatt!

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a rendezvény időtartama alatt a környéken fokozott figyelemmel közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett közlekedési táblákat, kövessék a rendezvényt biztosító jelzőőrök utasításait!

Köszönjük a közlekedők és az érintett lakosság megértését, türelmét!

Kapcsolódó képek