menu

  • 2018.03.26.

Nemzetközi és hazai bronzérmek!

Asztaliteniszben

Nemzetközi és hazai bronzérmek!

Eredmények:

Országos Újonc Csapat és Egyéni Bajnokság Bp BVSC/KSI 03.23-25

Fiú Csapat:
10. hely (Tótin Kristóf, Petrik Solt András, Unghváry András)

Egyéni:
U11 legjobb 16 közé került: Unghváry András
U13: 6. Tótin Kristóf

A pénteki selejtező után bravúros első hely született ahol is a Orosháza, Kalocsa majd Szolnok csapatait is sikerült legyőzni. A vasárnap döntőn a legjobb 8 közé jutásért a BVSC csapatával kezdtünk és 3:1-es vereség lett a vége. A helyosztókon ezek után csak a Dunakeszi 1. vert meg bennünket, így született meg a 10. hely.
Az összevont újonc versenyen a főtáblán Tótin Kristóf egy szombathelyi, majd KSI-s játékost nagyszerű produkcióval verte meg, majd egy kis rövidzárlat következett a 4 közé jutásért, és végül a helyosztókon megérdemelt 6. helyezést érte el.

Leány egyéni:
U11 3. Ungureán Dorka
U13: legjobb 32 közé került Ungureán Dorka

Új helyszínen a KSI termében rendezték a versenyt, ahol 21 U11-es versenyző indult. Dorka mindenkit legyőzött csoportjában. A 16 fős főtáblán KSI-s ellenfelét 3:0-ra majd 4 közé szekszárdi lányt 3:2 arányban múlta felül.
A 3. helyért is győzni tudott a nagy hagyományokkal rendelkező Statisztikás lánnyal szemben döntő játszma 11:9-re.


Olasz Nemzetközi Ifjúsági és Serdülő Verseny, (296 résztvevő) Lignano 03.20-25.

Serdülő csapat (19 ország 20 egység).

3. hely Magyarország 1.számú csapata: Ócsai Máté-Huzsvár Erik
Páros (34): 3. hely Ócsai Máté-Huzsvár Erik

Csapat eredmények
Selejtező:
Magyarország- Olasz B 3:0
Szlovákia 1:3
Kanada 3:0
főtábla
Ausztria 3:0
Horvátország 3:2
Kína 0:3

A 19 országot felvonultató hagyományosan erős versenyen nagyszerű eredmények születtek magyar és természetesen ceglédi szempontból.

A csapat, amely 2 fős nagyszerűen menetelt és 2. helyen feljutott a 8-as főtáblára. Az osztrákok sima legyőzése után a 2. kiemelt horvátok jöttek, akik már vezettek ugyan 2:0, de a párost sikerült megfordítani. Majd az Európa ranglistát vezető Ban Ivort 0:2-ről Máté legyőzte és Huzsvár Erik is megverte a 2. számú horvátot szintén 0:2-ről. Kínával játszhattak a döntőbe jutásért, ami 0:3 lett oda.
A nagyszerű eredményt sikerült párosban is megismételni a döntőbe jutásért szintén a horvát párossal kerültek szembe most ők nyertek és játszhattak kínával.
Máté az egyéniben a selejtezőből felkerülő kínai játékossal játszott a 16 közé jutásért 3:1 re kapott ki tőle és aki végül 3.lett a versenyen.(A dobogóra 3 kínai mellé 1 orosz állhatott fel)
A versenyen a serdülő fiúknál Fodor Árpád ceglédi vezetőedző volt a segítő, akinek szintén nagy része van a magyar csapat két bronzérmében.

Részletek a moatsz honlapján
http://moatsz.hu/index.php/hirek/utanpotlas/3243-huzsvar-es-ocsai-olaszorszagi-bronzermei

Kapcsolódó képek