menu

  • 2018.03.13.

Országos Serdülő Csapat és Egyéni asztalitenisz bajnokság

Budapest, március 09 – 11.

A csapatbajnokság nem az elvártaknak megfelelően lett megrendezve, hiszen a kiemelés szerinti legjobb négy csapatnak (köztük a ceglédinek is) selejtezőt kellett játszani pénteken. Ócsai Máté hiánya miatt így a cél a legjobb 8 közé kerülés volt, melyhez 3 győztes meccs kellett volna. Tótin Kristóf és Hörömpő Ferenc így is közel volt, de végül ketten kevésnek bizonyultak.

Csapat csoport eredmények:
Szuperinfó – CVSE — Kispest SE A 3:2
Szuperinfó – CVSE — Budaörsi SE 3:1
Szuperinfó – CVSE — KSI B 2:3
Szuperinfó – CVSE — BVSC B 0:3

Egyéni:
3. Ócsai Máté
14. Hörömpő Ferenc

A szombati versenyen sikerült érmet szerezni, hiszen Ócsai Máté simán jutott a legjobb 4 közé, ahol viszont sima vereséget szenvedett válogatott csapattársától Huzsvár Eriktől. A 3. helyért BVSC-s Krebs Leventét győzte le.
Hörömpő Ferenc pénteki gyenge játékát feledtette és bejutott a legjobb 16 közé. Szoros mérkőzésen kikapott KSI-s ellenfelétől, végül a helyosztón 14. lett.

Az M4 sportcsatorna Kis Bajnok Magazin forgatott CVSE Damjanich u. 3 alatt lévő sportcsarnok asztalitenisz termében és a sportmúzeumban. Az adás 03. 18. vasárnap 9:45 től látható, ahol 5-6 percben lehet majd látni riportokat játékosokkal edzőkkel, valamint az itt folyó munkába ad majd bepillantást.

Kapcsolódó képek