menu

  • 2018.03.07.

Mediball hírek

I. Kikelet Kupa

2018. március 3-án megrendezésre került Nyíregyházán az I. Kikelet Mediball Kupa.

A versenyzőknek és a rendezőknek sajnos nem kedvezett a rendkívüli „tavaszi időjárás” – amely miatt – többen is lemondták a részvételt, az előzetesen regisztrált 90 versenyző helyett így is több, mint 70-en voltunk.

Ennek a rendezvénynek elsősorban az volt a célja, hogy a kezdő versenyzők ismerkedjenek a mérkőzéseken alkalmazott szabályokkal, bírói karjelzésekkel és nem utolsó sorban a versenyek légkörével. A már tapasztaltabb versenyzőknek pedig alkalom adódott tudásuk és technikájuk csiszolására. A rendezők igyekeztek figyelembe venni, hogy ki milyen szintű versenyző és milyen régen versenyez, ez a célkitűzés azonban a sok lemondás és késés miatt nem minden esetben tudott megvalósulni.

A Palotás SE Főnix Mediball Szakosztálya hat fővel nevezett a versenyre. A hat főből végül négy versenyzőnek sikerült eljutni Nyíregyházára, a verseny kezdetére.

Eredmények: 
I. helyezés: Huszárné Szigeti Rózsa női F2 korcsoport
II. helyezés: Farkas Flóra leány gyermek 1-2 korcsoport
III. helyezés: Farkas Fanni leány gyermek 3 korcsoport, Rimóczi Ádám fiú gyermek 3 korcsoport

Minden versenyzőnk nagyon szépen helyt állt a versenyen, de különösen nehéz dolga volt a gyerekeknek, hiszen Flóra teljesen kezdőként állt fel a pástra élete első versenyén, ahol végül egy vesztett és két nyert mérkőzéssel szerezte meg a II. helyet jóval tapasztaltabb versenyzőkkel szemben. Fanni és Ádám is szépen küzdöttek, mindketten nagyon nehéz és már hosszú évek óta versenyző ellenfeleket kaptak. Minden versenyzőnek gratulálunk és további sok szép versenyeredményt kívánunk.

Kapcsolódó képek