menu

  • 2017.06.06.

Megjelent a nyári Családinfó magazin

Minden évszak más, de a nyár azt hiszem teljesen különbözik az összes többitől. Az év közbeni rutin, napirend megdől. Nem csak azon a néhány napon, vagy szerencsés esetben az egy- két héten át tartó nyaraláson. Az oktatási intézmények szünete alatt a gyermek napirendjével együtt borul minden egy család életében, a napok mások lesznek, mint ami megszokott. De így kell ennek lennie, ezért nyár a nyár.

Most még a tervezgetés időszakában járunk. Számba vesszük a heteket, mikor, hol, kivel lesznek a gyerekek. Ők is előre elképzelik, mi vár majd rájuk a kiválasztott táborokban. A szabad hetekre magazinunk oldalán is találhatnak még tartalmas időtöltést kínáló táborokat. A hétvégékre és a szabadsággal töltött napokra környékünk strandjai nyújtanak családi programokat, kikapcsolódási lehetőséget.

Hogy hogyan is induljunk el nyaralni gyermekkel? Megosztó téma. Vagyunk akik nekivágunk a hosszabb, külföldi utaknak is. Vannak, akik biztosra mennek a jól megszokott, gyermekeik által már megismert, közelben lévő úticélokkal. Bármelyik legyen is, a szülőknek ez nem egyszerű feladat. Felkészülni, elkészülni hosszas folyamat. Érintjük ezt a témát több szempontból megközelítve egészségügyi cikkeinkben, sőt még a nagycsaládos interjúnkban is.

A nyüzsgős, aktív programok mellett bízunk benne jut idő pihenni is, csendben elvonulni egy hűs fa árnyékába, és egyszerűen csak olvasni. Ehhez kínálunk könyvajánlónkban a fiatalságnak érdekes, szórakoztató könyveket. A felnőtteknek pedig sok-sok, a család mindennapjait érintő témát magazinunk oldalain. Kellemes feltöltődést, nyugodt pihenést, szép és tartalmas nyarat!

Virág Henrietta

Magazinunkhoz hozzájuthatnak a kisgyermekeket fogadó intézményekben (bölcsődékben, óvodákban, általános iskolákban) kulturális intézményekben, védőnőknél és a szerkesztőségünkben is. Online keressék a csaladinfomagazin.hu oldalon!

Tovább a CSALÁDINFÓ Magazinokhoz