menu

  • 2017.01.05.

Asztalitenisz évértékelés

Ismét sikeres évet illetve évadot zárhattunk hiszen nagyszerű eredményekkel kényeztettek csapataink és egyéni versenyzőink egyaránt.

Csapataink jelenleg nagyon jól állnak. Az NB I-es együttes 3. az NB II-es 5. míg a Pest Megye I/A és I/ C-ben szereplő csapatok vezetik a bajnokságot.
Reményeink szerint ez az állapot maradni fog és akkor a két megyei csapat fentebb léphet az NB III. és a megye I/b-be.

Ócsai Máté az újonc korosztályt országos ranglista vezetőként hagyja ott, hogy serdülőben még feljebb lépjen nem csak az itthoni hanem a nemzetközi mezőnyben is. A többi játékosunk is előrébb lesz a ranglistán hiszen Hörömpő Ferenc és Tótin Kristóf is a legjobb 16-ban lesznek.
Nagy sikernek könyvelhetjük el hogy utánpótlás centrummá válhattunk mely csak 4 van az országban és folytathatjuk azt a munkát amit a fiatalokba fektetünk.

Az év vége a szokásos mérleg és az eredmények felsorolása szokott lenni. Ezek csupán számszerű adatok de mögöttük rengeteg munka és elhivatottság áll, ami szerencsére megtérül és új motivációt adva alapja lehet a következő évnek.
Ezúton köszönöm mindazok segítségét akik részt vettek céljaink elérésében: edző(k) edzőpartnerek és nem utolsó sorban a szülőknek is akik nélkül mindez nem valósulhatott volna meg.

Békés Boldog és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kíván:

A Szuperinfó-CVSE Asztalitenisz Szakosztály

Kapcsolódó képek