menu

  • 2016.07.13.

Fotórendszer került a ceglédi csúszdaparkba

Nemcsak élményekkel, de kézzelfogható emlékekkel is hazatérhet az, aki nyáron a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdőbe látogat, ugyanis a csúszás legvidámabb pillanatában a vendégeket egy új fotórendszer örökíti meg.

A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő 10 kül- és beltéri medencéjével, azaz gyógymedencékkel, látványmedencékkel, gyermek- és úszómedencével várja a gyógyulni, fürdőzni és pihenni vágyókat.

Együtt játszhat, csúszhat a család

A “gyermek szigeten” sárkánycsúszda, gyermekcsúszdák találhatók. A gyermekmedencébe telepített KING játékok – vízágyúk és vízköpők – gondoskodnak a gyermekek felhőtlen szórakozásáról. Közös családi élményt a 4 sávos családi csúszda és a lassúfolyó- biztosítja. A kisgyerekes anyukáknak és az apróságoknak külön baba-mama szoba áll a rendelkezésére.

Extrém élmény megörökítve

A 17 csúszdás Aqua Centrumban vadfolyó, csőcsúszdák, zárt-, nyitott-, hullámforma csúszdák a felnőtt közönséget várják.

A Magyarországon igazi ritkaságnak számító ingacsúszdán átélt kalandokat pedig mostantól haza is vihetik a fürdőzők, mivel az idén telepített SplashWare fotórendszer felvételeket készít róluk.

A nyári fürdőzés alkalmával azoknak a fényképeknek is szerepet szánnak, amelyeket a strandolók maguk készítenek. Az Eleven Kft. és a fürdő közös nyereményjátékában a vendégek lerajzolhatják vagy lefényképezhetik magukat, vagy a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket; a beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés nyertes pedig páros belépőt nyerhet a fürdőbe. A játék részletes leírását itt olvashatja.

Forrás: termalfurdo.hu

Kapcsolódó képek