menu

  • 2016.05.09.

Asztalitenisz eredmények, versenyek

2016. Országos Bajnok: Ócsai Máté!


Utánpótlás Asztalitenisz OB Mohács 05, 06-08.

Eredmények:

U11: legjobb 8 közé került Tótin Kristóf

U13: 1.Ócsai Máté

Legjobb 32-be került: Tótin Kristóf és Hörömpő Ferenc

Serdülő páros
Legjobb 8:
Uzsvár Erik (KSI) – Ócsai Máté (Szuperinfó-CVSE)
16: Bozsó D.-Tótin K.

A 2016. évi országos bajnokságon 8 játékos képviselte a ceglédi színeket. Mindhárom korcsoportban indultak játékosaink. A verseny színvonalát emelve Székelyudvarhelyről is érkeztek és felborították a papírformát.

A legkisebb korosztályban Ungvári András és Ungureán Dorka a csoport küzdelmeket egy-egy győzelemmel zárta. Számukra a verseny légköre és a körülmények tapasztalata volt a fontos.

Tótin Kristóf csoportelsőként várta a folytatást és egészen a legjobb 8-ig menetelt higgadtabb játékkal az érem sem lett volna elérhetetlen a 36 induló között.

Az összevont korcsoportban közel százan mérték össze tudásukat a fiúknál. A selejtező után Tótin Kristóf és Hörömpő Ferenc jutott fel a főtáblára Bozsó Dominik az U11-es 2 helyezettől kapott ki. Ócsai Máté ranglista elsőként kezdte meg a versenyt.

Az első körben az U11-es Juhász Márk 2:0 5:1!-re is vezetett ellene de sikerült fordítani. Ezután a döntőig sima út vezetett ahol páros partnerével Huzsvár Erikkel csapott össze. Itt sem kezdtünk jól de Máténak sikerült fordítani és a döntő játszma feszültségét ő bírta jobban és megérdemelten lett Magyar Bajnok.

Kapcsolódó képek