menu

  • 2016.03.02.

Vízilabda

Versenyek és eredményei:

A hétvégén a vízilabda szakosztály összes csapatának megkezdődött a bajnokság

A szombati napon felnőtt csapataink szálltak vízbe idegenben. Az OB. II.-es bajnokságban szereplő Czeglédi Lamantinok Miskolcon szerepeltek, ahol kiélezett, küzdelmes mérkőzéseken először Szolnok ellen 11:7-re, majd a Vác csapata ellen 12:6-ra maradtak alul.

Az egyesületünk OB1/B-es felnőtt csapata szombat délelőtt Nagykanizsán játszott, ahol a 13:8-ra kapott ki. A csapat szereplését sajnos nehezítette több sérülés, betegség, de a mérkőzést végig küzdve és a végére elfáradva csak a tisztes helytállás maradt.

A vasárnapi napon utánpótlás csapataink közül a legfiatalabbak az U10-es gyermek bajnokságban Budapesten az YBL csapata ellen játszottak, ahol a fegyelmezett védekezés és az abból indított kontráknak köszönhetően több megúszás gól születtet és ennek köszönhetően 15:4-re győzedelmeskedtek.

Az országos fiú utánpótlás csapataink hazai környezetben Csongrád korosztályos csapatait fogadták. Először az ifjúságiak szálltak vízbe, ahol a fegyelmetlen, pontatlan játéknak köszönhetően 10:8-ra kikaptak. Az ifjúságiak után gyermek csapatunk szállt vízbe, de őket is jellemezte a pontatlan, fegyelmezetlen játék, ami következtében 15:9-re kaptak ki. A serdülő mérkőzésen a csapat a kötelező győzelmet egy szép játékkal hozta, aminek során a Csongrád serdülő csapata felett 19:13-ra győzedelmeskedett.

A fiú utánpótlás mérkőzések után az Angyalföldi Sportiskola csapata ellen játszották első tavaszi mérkőzéseiket hazai környezetben lány gyermek és serdülő csapatunk. A lány gyermek csapatunk egy szoros, kiélezett mérkőzésen 8:7-re kapott ki. A serdülő lány csapatunk a bajnokságban először szerzett győzelmet egy fegyelmezett, kiváló védekezésnek köszönhetően 9:6-ra nyertek.

A hétvégén hazai környezetben szombaton 18 órai kezdéssel felnőtt OB1/B csapatunk az MTK csapatát fogadja, míg vasárnap délelőtt 11 órai kezdéssel lány gyermek csapatunk játszik a Székesfehérvár csapata ellen, majd azt követően a serdülők játsszák soron következő meccsüket.

Kapcsolódó képek