menu

  • 2015.11.30.

Labdarúgás

Sportesemények, eredmények:

Utánpótlás eredmények – 2015. november 28.

U-19 Pénzügyőr SE – Ceglédi VSE 2-5
Gólszerzők: Czeróczki, Szekeres, Laczkó, Simon, Hazafi
Jók: Juhász, Simon, Szekeres, Czeróczki, Atkári

Kecskeméti József edző:
Borzasztó időjárási körülmények ellenére is betartották a fiúk a kérteket a két gólos különbség kialakulásáig. Azután kaptunk két olyan “Levente” gólt, amiből egy is sok lenne. Ahelyett, hogy gáláztak volna a játékosaim, hagyták kiegyenlíteni a házigazdát. Így ismét melózniuk kellett a három pontért. Ezt is tanulni kell, el kell sajátítaniuk, hogy nem engedem felállni a padlón lévőt. Ugyan úgy, mint a pontrúgások kivédekezését is.
Második helyen zárt a ceglédi U-19-es csapat az őszi szezon végén, amire büszkék lehetünk, de látni kell, hogy nagyon kevesen vagyunk és nehéz lesz ezt a pozíciót megtartani, mert az utóbbi évek legkeményebb bajnokságában veszünk részt, ahol rajtunk kívül még öt – hat csapat pályázik a dobogóra.
Gratulálok az őszi teljesítményükhöz. Köszönöm a szülők segítségét. Békés ünnepeket kívánok minden ceglédi polgárnak.

U-17 Pénzügyőr SE – Ceglédi VSE 3-1
Gólszerző: Cseh

Farkas János edző:
A mérkőzést megelőzően tudtuk, ha nyerünk, akkor a két csapat helyet cserél egymással. Ennek szellemében kezdtük a mérkőzést és meg is szereztük a vezetést, de utána megint jött a hidegzuhany és hibát hibára halmoztunk. Ez a fél év nagyon gyengére sikerült, de remélem jövőre sokkal összeszedettebbek leszünk, mind egyénileg, mind csapat szinten!
Jó pihenést mindenkinek.

Leány U-15 korosztályú ½ pályás labdarúgó bajnokság
Dél-keleti csoport
7. forduló – Gyula, 2015. november 29.

Lány csapatunk a bajnokság őszi záró fordulójában a Szeged 2011 által Gyulán megrendezett tornán küzdött meg csoport ellenfeleivel. A mumusnak tekinthető Szolnoktól elszenvedett vereség mellet három győzelmet szereztek.

Makrai László edző:
A mai napon is nyertük a kötelező meccseket! Az egyetlen vereségünket az egy apró hibánkat kihasználó Szolnoktól szenvedtük el. Ők kicsit még előttünk járnak, de edzünk tovább és tavasszal utolérjük őket!

Eredmények:
Ceglédi VSE Gepárdok – Szolnoki MÁV 0-1 Ceglédi VSE Gepárdok – Szegedi 2011 5-0
Ceglédi VSE Gepárdok – Mezőberény 6-0 Ceglédi VSE Gepárdok – Szegedi AK 3-0

A csapat tagjai és gólszerzői: Mizsei Réka, Gévai Eszter, Józan Dóra (1), Laczkó Georgina, Bíró Angéla, Barna Gabriella, Gulyás Maja (6), Jakab Bianka (5), Csíszár Júlia (1), Magyari Noémi (1), Boldizsár Alexandra, Kocsis Melinda, Horváth Boglárka, Kelemen Vivien

KID Kupa – Abony, 2015. november 28.

A Ceglédi VSE U-11 (2005) korosztályú csapata Abonyban vett részt egy hat csapatos tornán, ahol csupán a gólkülönbség miatt szorult a második helyre.

Eredmények:

Ceglédi VSE – Lurkó FC 3 : 0 Ceglédi VSE-Aranyszarvas SE 3-0 Ceglédi VSE-Nagykőrös 3-0
Abony Kid FC – Ceglédi VSE 2-2 Szolnoki MÁV – Ceglédi VSE 1-1

A csapat tagjai és gólszerzői: Gavaldik Balázs, Plangár Gábor, Takács Botond (1),Farkas Dorina, Zakar Krisztián, Klemenc Adrien, Banai Álmos (1), Gál Dominik (1), Takács Péter(2), Pintye Csaba (1), Kovács Kolos (4) a torna legjobb játékosa.

1. Abony
2. Ceglédi VSE
3. Szolnoki MÁV
4. Nagykőrös
5. Aranyszarvas SE
6. Lurkó FC

Kapcsolódó képek